2777
2789
عنوان

بی بی چک🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 114 پست
به نظرم میاد مبارکه 🌹🌹 دیگه احتیاجی به صبر نیست همین امروز برید آز

خیلی منتظر بودم اصلا باورم نمیشه .شکه شدم .ممنون عزیزم .دعا کنید برام ک تو ذوقم نخوره

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
اينم يه مدل بيبي چكه ك بش ميگن نواري احتمالا با كيت تخمك اشتباه گرفتين

اره من نمیدونستم این مدلیم هست دقیقا فک کردم کیته 

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه عزیزم .براهمه منتڟراومنم دعاکن.

فقط میشه بگی چندماه اقدام بودی؟سایزفولی وضخامت آندومترت یادته؟داروچی مصرف کردی؟قبل موعدپریودت علاعم داشتی؟شرمنده زیادسوال کردم اگه میشه جواببده.منم خیلی نگرانم۱۵ماهه اقدامم

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
اينم يه مدل بيبي چكه ك بش ميگن نواري احتمالا با كيت تخمك اشتباه گرفتين

اره روش نوشته hcg احتمالا اشتباه گرفته دوستمون

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
انشالله که بارداری.

ممنون عزیزم

مبارکه عزیزم برو ازمایش بده مطمینم بارداری

وایییی یعنی میشهههه .😭😭😭😭

از صبحی قلبم اومده تو دهنم .میترسم الکی باشه

قطره چکونی استفاده کن نواری مثبت کاذب داره

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
مبارکه عزیزم .براهمه منتڟراومنم دعاکن. فقط میشه بگی چندماه اقدام بودی؟سایزفولی وضخامت آندومترت یادت ...

ممنون عزیزم .ایشالا ک خدا دامن همه رو سبز کنه بزودی .من دوسالو نیم پیش ی سقط ۳ ماهگی داشتم از بعد اون اقدامم ولی اسپرم شوهرم ضعیف .چند ماهی قرص خورد .دیگه ادامه نداد حتی نرف ببینه اسپرش درست شده یا نه دیگه کلا بیخیالش بودم .تو این چند ماه اخیر همیشه یک هفته جلو مینداختم 

حتی دفعه قبلم ۱۳ روز جلو انداختم .این ماه از موقع تخمک گذاریم تخمدون راستم ی دفعه میگرف و تا همین الانم ادامه داره.نوک سینم خیلی حساس شده از روزی ک عقب انداختم .ولی خود سینم درد نداره .دوسه روزیه ک ی دفعه ی کوچولو کمرم درد میگیره .و ترشح بی نهایت زیاد شده .من سونو واسه سایز و اینا نرفتم .اصلا برا بچه دار شدن دکتر نمیرفتم فقط شوهرم آز داده بود .این ماه چون روز موعودم روز ولادت حضرت محمد بود ازشون خاستم .امیدوارم جوابمو داده باشن .الهی ک خدا همتونو خوشحال کنه .ولی من تا آز نرم باورم نمیشه

واييييييي همين الان بي بي منم مثبت شد بعد سه روز تاخير خدايا شكرت😭 مباركه عزيزم

مبارکت باشه عزیزم .میشه تستتو بزاری