2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

266 بازدید | 28 پست

خیلی درد داره؟ی وحشت عجیبی ازش دارم.تموم ذهنم اینه چجوری از سوراخ ب این تنگی کله ب این گندگی درمیاد.؟واقعا میترسم و حس میکنم کار من نیست بااینکه جثم خوبه ولی ترسوام

منم اوایل میترسیدم الان ن 

درسته سخته بنظرم ولی حتمن قابل تحمله 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دردا ساعت های آخر زیاده ولی کلا دردش معمولی وقابل تحمله

وقتی بیاد بیرون بیشتر تو شکم و کمر درد داری نه تو اون ناحیه

کل بشر تا به حال این مدلی اومد بیرون بچه ی توهم میتونه بیاد

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

بهترین حسی که یه مادر میتونه تجربه کنه از نظر من زایمان طبیعیه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
منم مي ترسم راستش ، اما خودم طبيعي خواستم 😬😬😬

خانمی god امضات رو با حرف بزرگ‌بنویس God اینطوری

ببخشید گفتما

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
دردا ساعت های آخر زیاده ولی کلا دردش معمولی وقابل تحمله وقتی بیاد بیرون بیشتر تو شکم و کمر درد داری ...

باورت میشه من بعد ازدواج پاره شدن بکارتم از ترس دو ماه طول کشید؟من طبیعی نیست بدنم نه؟