2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 28 پست
باورت میشه من بعد ازدواج پاره شدن بکارتم از ترس دو ماه طول کشید؟من طبیعی نیست بدنم نه؟

تلقین نکن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

منم خیلی میترسیدم اما دکترم خیلی برام حرف زد و البته مجبورم کرد چون بیمارستانم قبول نمیکرد من طبیعیه بدون درد بودم.البته درد کشیدم ها ولی درد لحظه تولد رو نداشتم خیلی کم بود دردم.واقعا لحظه جالبی بود هنوز لحظه ای که کشیدش بیرون و حس کردنش رو یادمه

از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زایمان طبیعی بستگی داره ب خود فرد استانه درد ادما باهم فرق میکنه بعدم یکی خوش زا هستش یکی نه

آره واقعااااا این بحث خوش زایی و بدزایی وجود داره سه نفر باهم وارد اتاق  زایمان میشن

یکی یک ساعته با بچش میاد بیرون

یکی شش هفت ساعت بعد،بعد یک عالمه درد  میزایه

یکیم بعد هفت هشت ساعت میبینن پیشرفت خاصی نداشته میبرنش سزارین

کلا بستگی به همین خوش زایی و بد زایی داره

خدایا شکرت
آره واقعااااا این بحث خوش زایی و بدزایی وجود داره سه نفر باهم وارد اتاق  زایمان میشن  یکی ...

از کجا بفهمیم بدزاییم یا خوش زا؟به استرس و ترسم ربط داره؟من ترسوام

یه کم  بر میگرده به مدل مامان و خاله و ... و البته استانه تحمل خودت  رو خودت بهتر میدو ...

مامانم و خالم بدبختا قدیم بودن و زاییدن نمدونم.اما خودم انقد ترسو بودم دوماه بعد ازدواجم بکارتم ...انقد ک میترسیدم هرشب ب شب بعد موکول میشد؟

واقعا در مورد ادمهای مختلف فرق می کنه. مامان من دو تا زایمان طبیعی داشته میگه تحمل کردم جیغ هم نزدم ولی من که فکر میکردم خیلی تحملم زیاده یک ماه قبل زایمان طبیعی داشتم واقعا افتضاح بود. حاضرم بمیرم دیگه چنین تجربه ای نداشته باشم. به هیچکس هم توصیه نمی کنم امتحانش کنه. با اینکه بچم سه کیلو هم بیشتر نبود.ضمنا همین زایمان طبیعی باعث شده دچار بی اختیاری ادرار بشم. حالا هم منتظرم ببینم با گذشت زمان خوب میشم یا کلا زایمان طبیعی نابودم کرد رفت  

واقعا در مورد ادمهای مختلف فرق می کنه. مامان من دو تا زایمان طبیعی داشته میگه تحمل کردم جیغ هم نزدم ...

اخیییی الهی اره ادم نمدونه سیستمش چجوریه انشاالله خوب شی عزیزم