2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کچل اگه دوا داشت سر خودشو درمون میکرد😐

😂😂😂😂😂 الهی بگردم

من برات دعا میکنم خدا از خزانه پر ثروت و بی منتش از بهترین و نزدیک ترین و راحت ترین راه بهت کلی روزیو برکت بده جوری که حتی فکرشم نمیکنی آمین ☺️💋

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
😂😂😂😂😂 الهی بگردم من برات دعا میکنم خدا از خزانه پر ثروت و بی منتش از بهترین و نزدیک ترین و راح ...

عزیزم😍مرسی..امیدم به همین دعاهای شماست..خدا خودمو ک یادش رفته

یادته بچه بودیم هر چی میشد می‌گفتیم آینه آینه؟

الانم این دعای قشنگت آینه آینه😊

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀
پریود؟🙄

درستش کردم این کیبورد مویایلم خیلی خاک برسره😁😁😁😁

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
پریود چه ربطی به اینا داشت 🤔🤔

کیبورد مویایلم اشتباه زد😁😁😁😂😂😂😂

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
عزیزم😍مرسی..امیدم به همین دعاهای شماست..خدا خودمو ک یادش رفته یادته بچه بودیم هر چی میشد می‌گفتیم ...

مرسی عزیز دلم ❤️❤️❤️

وای دارم چی میبینم یه شانس نورانی بزرگ میبینم.  یه ماه دیگه دقیقا یه ماه و یه هفته دیگه یه شان ...

خدایی جدی میگی عاشقتم مرسی کاش همه انرژی مثبت شمارو داشتن ❤️❤️❤️💋💋💋💋💋 انشاالله تا ماه دیگم شما به بهترین چیزی که میخوای برسی 😍

خدایی جدی میگی عاشقتم مرسی کاش همه انرژی مثبت شمارو داشتن ❤️❤️❤️💋💋💋💋💋 انشاالله تا ماه دیگم شما ...

ازدواج کردی آره؟؟؟ درسته؟

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
فال پریود🔫🤤

اشتباه شد 😁😁😁درستش کردم