2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فال و پاسور و سر کتاب خیلییی بده باعث اومدن موکل و جن توی زندگیتون میشه

اگه جایی رفتید برای این کار ها اصلا اسم مادر ندید 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

من برای خنده رفتم تو یه سایت گفت سال ۹۹ با یه موش  جذاب رابطه عاشقانه خواهی داشت😂😂 بعد رفتم ببینم موش جذاب چیه دیدم نوشته خصوصیتش اینه که کلاهبردار و رباخواراه 😂😂😂 از همه سو استفاده میکنه و اینا😂 گرخیدم

امروز ما...امروز فریاد...فردای ما...-«روز بزرگ میعاد»ـ

یکی میاد تو زندگیت قدبلنده سفیده و ریشو خرپوله ننه شوورتم یک شیطانیه دومی نداره

الان یه دختر دارم شوهرمم هم قد خودمه لعنتی پولدارم نیست خدایی مادر شوهرمم از من خیلی بهتره یه نازنینیه که نگو 😂😂😂😂

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠

بعله فال=فان🙄😬

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
الان یه دختر دارم شوهرمم هم قد خودمه لعنتی پولدارم نیست خدایی مادر شوهرمم از من خیلی بهتره یه نازنین ...

😂😂😂الان طلسمت میکنم بیچاره شی

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀
فال و پریود و سر کتاب خیلیییئی بده باعث اومدن موکل و جن توی زندگیتون میشه ب اگه جایی رفتید برای ای ...

پریود چه ربطی به اینا داشت 🤔🤔

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠

فال پریود🔫🤤

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮