2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کچل اگه دوا داشت سر خودشو درمون میکرد😐

😂😂😂😂😂 الهی بگردم

من برات دعا میکنم خدا از خزانه پر ثروت و بی منتش از بهترین و نزدیک ترین و راحت ترین راه بهت کلی روزیو برکت بده جوری که حتی فکرشم نمیکنی آمین ☺️💋

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
😂😂😂😂😂 الهی بگردم من برات دعا میکنم خدا از خزانه پر ثروت و بی منتش از بهترین و نزدیک ترین و راح ...

عزیزم😍مرسی..امیدم به همین دعاهای شماست..خدا خودمو ک یادش رفته

یادته بچه بودیم هر چی میشد می‌گفتیم آینه آینه؟

الانم این دعای قشنگت آینه آینه😊

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀
پریود؟🙄

درستش کردم این کیبورد مویایلم خیلی خاک برسره😁😁😁😁

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
پریود چه ربطی به اینا داشت 🤔🤔

کیبورد مویایلم اشتباه زد😁😁😁😂😂😂😂

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
عزیزم😍مرسی..امیدم به همین دعاهای شماست..خدا خودمو ک یادش رفته یادته بچه بودیم هر چی میشد می‌گفتیم ...

مرسی عزیز دلم ❤️❤️❤️

وای دارم چی میبینم یه شانس نورانی بزرگ میبینم.  یه ماه دیگه دقیقا یه ماه و یه هفته دیگه یه شان ...

خدایی جدی میگی عاشقتم مرسی کاش همه انرژی مثبت شمارو داشتن ❤️❤️❤️💋💋💋💋💋 انشاالله تا ماه دیگم شما به بهترین چیزی که میخوای برسی 😍

خدایی جدی میگی عاشقتم مرسی کاش همه انرژی مثبت شمارو داشتن ❤️❤️❤️💋💋💋💋💋 انشاالله تا ماه دیگم شما ...

ازدواج کردی آره؟؟؟ درسته؟

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
فال پریود🔫🤤

اشتباه شد 😁😁😁درستش کردم