2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فال و پاسور و سر کتاب خیلییی بده باعث اومدن موکل و جن توی زندگیتون میشه

اگه جایی رفتید برای این کار ها اصلا اسم مادر ندید 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

من برای خنده رفتم تو یه سایت گفت سال ۹۹ با یه موش  جذاب رابطه عاشقانه خواهی داشت😂😂 بعد رفتم ببینم موش جذاب چیه دیدم نوشته خصوصیتش اینه که کلاهبردار و رباخواراه 😂😂😂 از همه سو استفاده میکنه و اینا😂 گرخیدم

امروز ما...امروز فریاد...فردای ما...-«روز بزرگ میعاد»ـ

یکی میاد تو زندگیت قدبلنده سفیده و ریشو خرپوله ننه شوورتم یک شیطانیه دومی نداره

الان یه دختر دارم شوهرمم هم قد خودمه لعنتی پولدارم نیست خدایی مادر شوهرمم از من خیلی بهتره یه نازنینیه که نگو 😂😂😂😂

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠

بعله فال=فان🙄😬

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
الان یه دختر دارم شوهرمم هم قد خودمه لعنتی پولدارم نیست خدایی مادر شوهرمم از من خیلی بهتره یه نازنین ...

😂😂😂الان طلسمت میکنم بیچاره شی

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀
فال و پریود و سر کتاب خیلیییئی بده باعث اومدن موکل و جن توی زندگیتون میشه ب اگه جایی رفتید برای ای ...

پریود چه ربطی به اینا داشت 🤔🤔

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠

فال پریود🔫🤤

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮