2777
2789
عنوان

بچه داری😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 54 پست
یه پسر دارم تو پنح سال یه دختر تو چهارماه

فاصله سنیشون که خوبه عزیزم

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂😂😂😂گریه نداره ک بخند ولذت ببر از نوزادی بچت

ایشالا حتما شیرینه دیگ انقد اصرار داری ...وگرنه من میگم بچه ها پنج شیش ماهگی صحبت میکنن شیرین ترن که

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

یه پسر دارم تو پنح سال یه دختر تو چهارماه

زنده باشن.

وروجکای منم بیدارن،انگار ن انگار.

پسرام شیربشیره‌ان اوایل از خستگی سرم گیج میرف وقتی دراز میشدمم گیج میرفتم ی وقتایی میشد۱۸سات بیدار بودم.

الان بهتر شده،ولی هی جم میکنمشب دوباره میبینم همجا ترکیده ب هم

ایشالا حتما شیرینه دیگ انقد اصرار داری ...وگرنه من میگم بچه ها پنج شیش ماهگی صحبت میکنن شیرین ترن که

هر کی یجور ولی من عاشق نوزادم پسر من تازه شیرین کاریاش شروع شده انقد با.باباش میخندیم 

ب قول یار قدیمیم 😍زندگی افسانه 😍افسانه هاست 😍هر کی دلبند به اوست😍دیوانه ی دیوانه هاست 
فاصله سنیشون که خوبه عزیزم

پسرم فوق العاده شیطون😍😍دخترم هم شیطون و بی قرار

خودم هم سه روز مریضم و دست تنها یکم این چند روز برام سخت شده

وکرنه کلا نا حالا کسی نشنیده گلایه کنم از بچه داری من دیوونه بچه هام هستم حتی اگر تمام انرژی از بین بره بازم واسه شیطونیاشون ذوق میکنم 

کلا عاشق بچه شیطون و پر انرژی هستم

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺

عزیزم اگه امکانش بود عکسشو بزار ببینم البته الان برم پسرمو بخوابونم بد میام میبینم

ب قول یار قدیمیم 😍زندگی افسانه 😍افسانه هاست 😍هر کی دلبند به اوست😍دیوانه ی دیوانه هاست 
زنده باشن. وروجکای منم بیدارن،انگار ن انگار. پسرام شیربشیره‌ان اوایل از خستگی سرم گیج میرف وقتی در ...

همچینی گل پسر شمارو

من ۷۲ ساعت رد شده از بیخوابیم دیکه به مرز بی هوشی رسیدم😂😂

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
عزیزم اگه امکانش بود عکسشو بزار ببینم البته الان برم پسرمو بخوابونم بد میام میبینم

میخاستم واس یکی دیگ بذارم اپلود نشد اگ شد چشم میذارم لایکت میکنم

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

من امشب شب چهارم میشه که حتی یک ساعت هم نخوابیدم دارم به مرز بیهوشی میرسم😂😂😂😭😭😭

وای. چنتا بچه داری. چنساله

دخترم بدنیا اومد. برا سلامتی فرشته کوچولوم یه صلوات بفرستید. ممنون.
الهی درکت میکنم خیلی سخته

😘😘😘😘

وای. چنتا بچه داری. چنساله

دو تا عزیزم

پسرم تو چنح سال 

دخترم تو چهار ماه

ولی هیچ وقت نمیگم خسته شدم

همیشه خداروشکر میکنم واسه دسته گلایی که بهم داده .حاضرم تمام دنیامو بدم و لحظه ای بچه هام اذیت نشن.

خواهرشوهرام همیشه میگن وای که چه صبر و انرژی داری😉😉