خدای من چرا انقدر بچه داری توان و انرژی میخواد واقعا مامانای ما هم اینجور مارو بزرگ کردن که چند تا بچه بودیم!!!!یا اونا واقعا صبور بودن یا اینکه ما کلا آروم بودیم
مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤. گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست. 😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄 هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉 اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
خوبه که عزیزم آدم صبوری هستی ولی من کلا بی حوصله ام
روی خودت کار کن آدم اینحوری زودتر خسته میشه.
پدر شوهرم میگه من شیش تا بچه بزرگ کردم ولی پسرتو شیش نفر همزمان میخواد شاید از پیش بر بیان چهجوری با این آرامش باهاش کنار میای😂😂😂😂
فکر کن با این بیخوابی صبح ها هم ساعت هفت میرم شنا😞😞😞😂😂😂😂
نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤. گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست. 😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄 هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉 اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
من ب شوهرم میگم اینا منو پیر میکنن،دوس ندارم پیر شم. بزرگه۲سالونیمه کوچیکه۱۳ماه.
اوخییییی.❤
وای. پس خانومایی ک شاغلن و بچه دارن چکار میکنن. شما ک منو ترسوندین.
من تا پارسال سر کار هم میرفتم😉😉😉