2777
2789
عنوان

بچه داری😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 54 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دهی شصتی های نسل سوخته ایم😭😭😞😞

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
چرااااااا؟

بچه هام کلا کم خوابن مثلا شاید در شبانه روز نهایت سه ساعت بخوابم 

ولی دخترم چعار  روزه خیلی نق و کریه و حیغ دیگه اون سهدساعت خواب و‌هم ندارم

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
امضامو بخون 

این بار چندمه که امضات رو خوندم و گریه کردم. خیلی داغونم میکنه امضات. همه غم دنیا میاد تو دلم. دقیقا حال این روزهای منه. از اینکه بچه هام یه روز بزرگ بشن و چشمم به در خشک بشه میترسم. از تنهایی میترسم. از دلتنگی واسه بچه هام میترسم. گریم بند نمیاد

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
خب خدا به هر کی بچه میده صبرش هم میده

واییییی تورو خدا من عاشق نوزادم یعنی میمیرم برا نوزاد حالا یکم بزرگ شه دلت تنگ میشه واسه اون روزاش  یکم بترسونمت حالا تا دوسه ماه بیخوابی داری عزیزم کجای کاری حالا .اسمش چیه

ب قول یار قدیمیم 😍زندگی افسانه 😍افسانه هاست 😍هر کی دلبند به اوست😍دیوانه ی دیوانه هاست 

برا همه مادرا سخته . مامان من که خیلی زحمت کشیده برامون منو داداشم دوقلو هستیم 

مامانم نه خواهری داشته نه مامان دست تنها مارو بزرگ کرده از سه سالگیم به بعد قشنگ یادم میاد چقدر برا ما وقت میذاشت ک زحمت میکشید هم برامون مادر بود هم مربی هم دوست هم همبازی همه چی 

الانم که بزرگ شدیم بازم کلی زحمت میکشه برامون و همیشه هوامونو داره . مادر بودن سخته خیلیییی من خودمم مادرم واقعا الان درک میکنم مامانم چقدر زحمت میکشه❤ وقتی مادری کردن مامانم برامون یادم میاد میگم من میتونم و باید صبور باشم واقعا باید برا بچم مثل اونی باشم که مامانم برام بود❤😍

میشه بپرسم چند تا بچه دارید مگه؟

یه پسر دارم تو پنح سال

یه دختر تو چهارماه

امضامو بخون 

امضات یه کاری میکنه که من ناخوداگاه بچه هام رو بغل میکنم و میبوسم. خیلی حالم رو دگرگون میکنه و تا چند وقت خیلی با بچه هام مهربون میشم

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز