2789
عنوان

رشته مدیریت

51166 بازدید | 32 پست

به نظر شما مدیریت رشته مردانه ای هست یا خانم ها هم می تونن با خوندنش موفق بشن و کار پیدا کنن؟

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ارشد مدیریت دولتی رتبه چهار پیام نور معدل نزدیک نوزده بیکار😂😂😂نخون بابا.ازمون استخدامیا که تکلیفش معلومه شرکت خصوصی هم هیچ جا نمگه من مدیرمیخام یه کار مند اداری هم اونم شاید به زور .حالا منشی گری می مونه اونم ربطی به رشته نداره

علوم تربیتی چه طوره؟مشاوره چه طور

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

من ۴ سال مدیریت دولتی خوندم یعنی فقط عمرم تلف شد 

عزیزم برو دنبال علاقه ات اصلا دنبال کار نباش یه حرفه ای رو خوب یاد بگیر بعد از همون درآمد زایی کن مثلا ممیبینی یه خانم با گل آرایی یا قالی بافی صد برابر یه لیسانس بیکار در میاره

اگه دنبال کاری برو حسابداری یا کامپیوتر اونم باید معدلت خیلی بالا باشه 

مثال بزن بازار کار عالی*؟؟؟

انجام امور بایگانی، انجام مکاتبات اداری و دبیرخانه، توانایی مکانیزه کردن سیستم های دفتری مربوط به اداره و مدیران، توانایی مدیریت مربوط به واحد های پشتیبانی سازمان، قابلیت و توانایی اشتغال در کلیه بخشهای دولتی، خدماتی ، بازرگانی،اداری،خصوصی در مشاغلی مثل: مسئول دبیرخانه، مسئول دفتر،کمک کارشناس امور اداری،مسئول کارگزینی،کارگزین،مسئول کارپردازی،مسئول خدمات عمومی و غيره  

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
گرایش مدیریت دولتی

من مدیریت صنعتی خوندم .الان شاغل ام در مهد.

فوق قبول شدم دولتی. نرفتم .

عزیزم تو هر رشته ای بخونی باید پارتی داشته باشی .

میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟

[QUOTE=75830582]انجام امور بایگانی، انجام مکاتبات اداری و دبیرخانه، توانایی مکانیزه کردن سیستم های دفتری مربوط به اد ...[/QUOاینا که شرح وطایف بود.همشونم ازمون استخدامی دارن دولتی.خصوصیا هم من خودم شاید پنج شش سال در واقع هم لیسانس هم فوقم مدیریت بود شاید ده تا اگهی ندیدم کارمندشرکت خصوصی 

[QUOTE=75830582]انجام امور بایگانی، انجام مکاتبات اداری و دبیرخانه، توانایی مکانیزه کردن سیستم های د ...

عزيزم اتفاقا اين رشته ب تازگي خواهان زيادي داره چون كمبود اين رشته حس شده مثلا كاراي اداري رو كسي ميكنه ك مالي خونده و تخصصي نداره و...

براي همون خواهان زيادي داره والا من با كارداني هر مصاحبه ايي رفتم قبولم كردن😐

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!