2777
2789
عنوان

رشته مدیریت

| مشاهده متن کامل بحث + 51306 بازدید | 32 پست
عزيزم اتفاقا اين رشته ب تازگي خواهان زيادي داره چون كمبود اين رشته حس شده مثلا كاراي اداري رو كسي مي ...

والا من لیسانسم هم سراسری بودم.شاید پنج نفرم از بچه هامون بهشعل نرسیدن هی میرن مقطع بعدی بازم هیچ الان همشون دکترا هستن😂😂😂شبراز که اینطوره 

والا من لیسانسم هم سراسری بودم.شاید پنج نفرم از بچه هامون بهشعل نرسیدن هی میرن مقطع بعدی بازم هیچ ال ...

عجب😕تو تهران ك بازار كار اين رشته خوبه من اين رشترو تو هنرستان خوندم بعد براي ادامش خيلي تحقيق كردم و با استادا مشورت كردم و واقعا از انتخابش پشيمون نيستم

ولي خب وقتي تو شهرتون جواب نيست اين رشته چرا ادامش ميديد

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=75831445]عجب😕تو تهران ك بازار كار اين رشته خوبه من اين رشترو تو هنرستان خوندم بعد براي اداادم مجبور میشه میبینه لیسانس کار نیست فکر میکنه با ارشد بهتر میشه بعد میبینه بدتر هست.تازه دوستم ارشد علامه تهران خوند اومد شیراز شده منشی 😕😕😭😭😭

[QUOTE=75831445]عجب😕تو تهران ك بازار كار اين رشته خوبه من اين رشترو تو هنرستان خوندم بعد براي ادااد ...

واي خيلي دردناكه...😔 

مشكل اينكه همه جا راند بازي شده و پارتي بازي

اميدوارم يه شغل خوب پيدا كني و موفق شي

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
من مديريت اداري ام عاشقشم هم برا خانماي هم اقاها و همينطور بازار كارش عاليه❤️

الان شما شاغلی؟

یه معده گرسنه،یه کیف پول خالی،و یه قلبِ شکسته        باارزش ترین درس ها رو توی زندگی بهت میدن!!!!
الان شما شاغلی؟

ن عزيزم  تابستون دانشگاه نميرفتم يعني ترم تابستون بر نداشتم رفتن مصاحبه كاري و قبولم كردن شرطشونم اين بود دو روز در هفته برم دانشگاه ولي همين ك دانشگاه شروع شد اينقدر بد كلاسارو واس انتخاب واحد گذاشتن ك مجبور شدم بيخيال كار شم و٢٤واحد بردارم زود تموم شع

ن عزيزم  تابستون دانشگاه نميرفتم يعني ترم تابستون بر نداشتم رفتن مصاحبه كاري و قبولم كردن شرطشو ...

تو چه بخشی میخواستن؟مهارت فنی هم دارید؟آخه منم رشته م بازرگانی بود ولی چیزی بلد نیستم

یه معده گرسنه،یه کیف پول خالی،و یه قلبِ شکسته        باارزش ترین درس ها رو توی زندگی بهت میدن!!!!
تو چه بخشی میخواستن؟مهارت فنی هم دارید؟آخه منم رشته م بازرگانی بود ولی چیزی بلد نیستم

بله عزيزم مهارت فني هم دارم ،حسابداري رو بلدم ،افيس رو كامل بلدم كااامل،بايگاني و مسئول دفتري  و قواعد كامل بيمه رو حفظم چون جزوي از درسمون بوده

قرار بود توي بيمه كار كنم گلم

از نظر من اگه هدفتون اینه که حتما برید سرکار پیرا پزشکی بخونین ولی اگه علاقه به خون و بیمارستان ندارین بعدش رشته مدیریت و همه رشته های علوم و تحقیات فرقی ندارن بازار کار همه رشته ها یکیه من خودم مدیریت خوندم درسته بازار کارش مثل پیرا پزشکی نیست ولی بابقیه رشته های دیگه غیر پزشکی بازار کارش یکی هست کسی که واقعا علاقه داشته بااش بازار کار دولتی کمی تقریبا دارهه ولی بازار کار ازاد در شرکت های خصوصی زیادی دارهه