2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 52 پست
باید تایم خاصی بخونیم زیارت عاشورا رو ؟من شبا میخونم البته نه به نیت حق شناس😅 ولی شنیدم میگن بعد نم ...

زیارت عاشورا حق شناس باید قبل از غروب افتاب خونده میشد

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥

منم34 سالمه خاستگار هم ندارم مهم نباشه واست برو دنباله کار بزارمستقل شی و درامد داشته باشی و واسه خودت عشق کن ایشالا سوژه ی خوب نصیبت شه..

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا اصرار داشتم به ازدواج با كسي اما بعد خدا بهم نشون داد كه ادم خوبي نبود براي من. زمان هم ...

من اصرار ب شخص خاصی ندارم در حالی ک یه نفر همش توذهنمه ولی هیچ وقت نگفتم خدا این

منم34 سالمه خاستگار هم ندارم مهم نباشه واست برو دنباله کار بزارمستقل شی و درامد داشته باشی و واسه خو ...

بخدا نمیشع ک مهم نباشه من کارم شده گریه

نه هیچی دریغ از یه ذره امید اگ بدونی چقد سر نمازا گریه کردم .تو روز عاشورا چقد التماس کردم ...ولی نش ...

ببین گلم اگه یه ختمی رو واسه ازدواج برمیداری و نتیجه نمیگیری پس بدون یبار کافی نیست و به جای ناامید شدن بارها اون  ختمو انجام بده تا نتیجه بگیری من یه دعا رو فقط 40 روز نمیخونم بعد چله روزانه میخونمش مثلا هرشب دعای معراج میخونم و خیلی دعاهای دیگه الان هفت ماهه دعای معراج میخونم نماز شب هم برای ازدواج عالیه به شرطی که ناامید نشی و یه مدت بخونی من خودم تاثیراتشو دیدم واقعا باور نکردنیه من تو همین نی نی سایت دیدم که اکثرا اونایی به چیزی که میخواستن رسیدن که اهل ناامیدی نبودن پس عزیزم شما هم ناامید نباش و با انرژی بیشتری ادامه بده

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
بخدا نمیشع ک مهم نباشه من کارم شده گریه

به خاطر همین نمیشه هاااا اینو از من بشنووو با گریه فقطط خودتووو پیر میکنی و پوستت خراب میشههه حتمااا برو دنباله کار اگه میخوای به هدفت برسی باید بی خیالش باشی بری تو اجتماع تا بتونی ازدواج کنی ..راهت اشتباه بهت قول میدم هر چی نظر هم بکنی نتیجه نگیری با این ناامیدیت . فقططط برو دنبال کار و تو اجتماع باش روحیه تو ببر بالا خشگل و خوش لباس باش گذشت اون زمانی که تو خونه بشینی و دعا کنی خاستگاز بیاد

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم