2777
2789
عنوان

طلاق با یه بچه

273 بازدید | 17 پست

شوهرم دهن بینه اصلا زندگی ما براش مهم نیست هر چی داره برای خانوادش خرج می کنه . انگار چشم و گوشش رو بستن واقعیت رو نمی بینه . انقد تو گوشش خوندن انگار کارای خودشو نمی بینه برعکسشو می بینه وقتی می گم چرا وقتی خونواده خودت مونده به اونا میدی می گه نه من همش خرج شماها می کنم انقد به دروغ چشم و گوشش رو بستن باورش شده . مادرش هم انقد میانه ما رو تلخ کرده بارها از هم متارکه بودیم عاملش هم مادرش بوده اینم بگم خونوادش نیاز مادی ندارن فقط اعتقاد دارن عروس نباید از مادرشوهر بالاتر باشه . منم دارم طلاق می گیرم . دلم به حال بچم می سوزه دیگه با این نفهم نمی تونم سر کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خودت که داری

قرار نیس ک خودش خرج بچه و خودش رو بده. برای چی شوهر کرده ؟

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
خب خودت که داری

زحمتای من همش خرج زندگیمونه ولی واسه اون نه حیفش میاد هر وقتم اونا پول بخوان میده و جیبش خالی . اگه نداشته باشه من باید بدم اگه ندم میره تا دو ماه نمیاد خونه