2777
2789

دلم میخواد برم یجا تنها فقط زاااااااااار بزنم  

خدایا  من دیگه نمیتونم...من دیگه تحمل ندارم...خدایا این امتحانت خیلی سخته تو رو به حق بانو فاطمه کمکم کن ...خدایا  

اینقد نذر و نیاز...اینقد دعا...اینقد تلاش و امید...همش هیچ؟؟؟خدایا واسه تو هیچ کاری نداره به منم یه بچه سالم و صالح بدی  

امام حسین ازت دلخورم...عاشقتم بخدا ...ازت خجالت میکشم بگم ولی خیلی ازت دلخورم  من درمونده دلم بعد خدا به تو خوشه امام حسین...با اون حالم پیاده اومدم کربلات...وظیفم بود...تو نیازی به من نداری میدونم....اما تو رو خدا حاجتمو روا کن    چقد قسمت دادم به بانو فاطمه زهرا؟پس چیشد؟اخه چیشدددددد      

خدایا چقد به علی اصغر شش ماهه و رقیه خاتون قسمت دادم؟هیچی نشد پس چرا؟  

فقط بگین من چیکار کنم دیگه؟؟دیگه تحمل ندارم...بخدا تحمل ندارم...خدایا من از پس این امتحانت برنمیام...منو ببر فقط...خدایا روزی هزار بار شکر میکنم بابت داشته هام...خدایا ناشکری نمیکنم ولی دلم خووونه...خودت که میدونی  

دیگه تحمل حرفای بقیه رو ندارم...حتی مادرم...تا کی نقش بازی کنم جلو همه؟تا کی بگم فعلا بچه نمیخوایم ولی دلم خون باشه؟  خدایا خودت بهمون رحم کن  

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏

نیومد اونی که باید بیاد برعکس گفتی که😒 خدا دامنتو سبز کنه

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم مشكلت چيه چند وقته اقدامى؟

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

پری نباید میومد که اومد  

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏

منظورش پريودشه شايد😕

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
عزيزم مشكلت چيه چند وقته اقدامى؟

خودم تنبلی دارم شوهرمم تحرک اسپر مش کمه  ماه هشتم بودم عزیزم