2821
2789
عنوان

اسکرین شات🦋

910 بازدید | 28 پست

سلام دوستان خوبم.آدینتون به خیروشادی..بنده کوچکترازاونی هستم که بخام نصیحتی کنم.این یه دردودله..خیلیهاتاپیکهایی باعناوین چت منوجاری(اسکرین شات)چت منو همسر،خاهرشوهر،مادرشوهر(اسکرین شات)میزنند.دوستان عزیزم کم نیستندکسانیکه درصدد سوء استفاده ازتاپیکها،عکسها برمیان.همین چندوقت پیش اگه یادتون باشه یه بنده خدایی درباره خانواده همسرش بدگفت واتفاقن خاهرشوهرش تاپیک رو خوندوچه افتضاحی شدوادامه ماجرا..خاهش میکنم ازچت های خصوصیتون که حریم خصوصی شماوخانوادست شات نگیرید.اگراتفاقی بیفته پشیمونیش دامن خودتونومیگیره.چندتالایک وکامنت اضافه نمی ارزه به رسوایی یاخراب شدن زندگی.

خاهرکوچیکتون دلناز🦋

واقعا خواهرشوهر کی تاپیکشو خوند آخرش چی شد من متوجه نشدم زود بگین مردم از فضولی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم تاپیک چیبود🙄یاخداچه شود

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم

همونی که واسه پر بازدیدی نقش خواهرشوهرشو بازی کرد

همان شد که خدا خواست نه آنچه خودم خواستم خدایا راضیم به رضای تو 😊ممنون بابت تودلیمو گل پسرم ببخش ناشکری کردم سالم بذارش تو بغلم😍😙
بله.تاپیک دوباره زد وگریه زاری که مگه من چی گفتم

عزیزم اون خودش بود

همان شد که خدا خواست نه آنچه خودم خواستم خدایا راضیم به رضای تو 😊ممنون بابت تودلیمو گل پسرم ببخش ناشکری کردم سالم بذارش تو بغلم😍😙
بله.تاپیک دوباره زد وگریه زاری که مگه من چی گفتم

آره این تاپیک دومیشودیدم گفتم یچی داره براخودش میگه چقدنامفهوم بود

پس بگواولیه یچی بوده

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم

نمیدونم آخرش چی شد.ظاهرن سوتی دادکه نی نی سایته وخاهرشوهرمجردش معلوم نیست ازچه طریقی فهمید آیدیشو.تاپیکهاییکه درباره خانوادش زدو دیدوبه همه گفت

چی😲من ندیدم جریان چیه هاری کوئینو میگی؟

وا نه بابا اسم کاربریش فک کنم توت فرنگی بود خواهرشوهرشم آرامش که نی نی یار فهمید دوتا کاربری خودشه

عزیزم اون خودش بود

کدوم کاربر بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792