2777
2789
عنوان

اسکرین شات🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 28 پست
بگین مردم از فضولی

گفتم دیگه.یکی دیگه هم بودکه عکسی گذاشت که شماره شوهرش جایی ازعکس معلوم بودظاهرن.یکی ازکاربرا زنگ میزنه وگزارش تمام تاپیکارو به شوهرش میده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خاهرشوهرشو ندیدم.تاپیک خودشو دیدم

چرا اخراش مثلن خواهرشوهره اومد که نی نی یار فهمید دوتا کاربری خودشه

همان شد که خدا خواست نه آنچه خودم خواستم خدایا راضیم به رضای تو 😊ممنون بابت تودلیمو گل پسرم ببخش ناشکری کردم سالم بذارش تو بغلم😍😙
وا نه بابا اسم کاربریش فک کنم توت فرنگی بود خواهرشوهرشم آرامش که نی نی یار فهمید دوتا کاربری خودشه

برای پربازدیدی چکارامیکنن نه والله😶😑😒

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم
واسه لایک وکامنت چه کاراکه نمیکنند.

دقیقن زنه گنده خجالتم نمیکشید

همان شد که خدا خواست نه آنچه خودم خواستم خدایا راضیم به رضای تو 😊ممنون بابت تودلیمو گل پسرم ببخش ناشکری کردم سالم بذارش تو بغلم😍😙
برای پربازدیدی چکارامیکنن نه والله😶😑😒

تاپیک دومی نی نی یار اومد ی ایموجی  براش گذاشت ینی همه فهمیدن استارتر محو شد بقیه هم ترکیدن از خنده

😁حواست باشه نی نی سایتتو تو هیچ گوشی ای بازنکنی

😐تو گوشی مامانم وقتی گوشی خودم ش ارژش تموم میشه چون معتادم نمیتونم تا ش ارژ شدن گوشیم صب کنم زبانه ها رو میبندم بعد اتمام کار😑

اسمم گلاره صدام میکنن گلاررررر😆😊