2777
2789
عنوان

کیا امپول اچ اس جی زدن اقدام کردن

814 بازدید | 78 پست

و الان منتظرن تا موعدشون؟کی بی بی چک میخواین بزنین؟چندمین روز بعداز تزریق امپول و روز پریودی؟علائمی دارین؟

کار دلم به جان رسد کارد به استخوان رسد ناله کنم بگویدم دم مزن و بیان مکن....

من خودم ۱۳ روز پیش امپولو زدم فردا میشه ۱۴ روز میخام صبح بی بی بزنم که میشه ۲۵ روز پریودیم توکل بخدا ...تا چندروزپیش تخمدان چپم تیر میکشید و کمی درد پریودی کمر و دل که میزدد به کشاله رونم و ترشح که الان کم شده ولیرون پایچپم تیر میکشه و سینه سمت چپم نوکش درد میکنه و حساس شده نمی دونم علائم پریودیه یا....تا فردا صبح ببینمچی میشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زدم و الان باردارم

مبارکه عزیزم اولین بار بود امپول رو زدی و کی اولین بار تست زدی مثبت شد

ببخشيد عزيزم ميشه برام بگي چه كساني مجاز ميشن كه اين آمپول رو بزنن؟

من الان اقدام كردم براي فرزند دوم و شش ماهه تو اقدامم و باردار نشدم ميتونم با اين امپولا باردار شم؟

اين امپوله چي هست اصلا ؟؟

توكل بر خدايت كن كفايت ميكند حتماً
ببخشيد عزيزم ميشه برام بگي چه كساني مجاز ميشن كه اين آمپول رو بزنن؟ من الان اقدام كردم براي فرزند د ...

این امپول کمک میکنه تخمکهای بالغ ازاد بشن و کسانیکه مشکل ازادسازی تخمک دارن دکتر بهشون میده

من خودم ۱۳ روز پیش امپولو زدم فردا میشه ۱۴ روز میخام صبح بی بی بزنم که میشه ۲۵ روز پریودیم توکل بخدا ...

منم آمپول رو زدم،و الان۱۲روز میگذره،۱۵آذر موعدم هست،بعضی وقتا زیر دلم درده،و کار میکنم کمرم درده،اصلا طاقت ندارم،فردا بی بی میزارم،

۹/۹/۹۹من به آرزوم خواهم رسید🥰خدایا شکرت

[QUOTE=75794568]منم  اگه فردا بی بی بزارم میگه۲۵سیکلم،اگه مثبت بودی حتما تو همین تاپیک بیا خبر بده[/QUOTانشالله که واسه جفتمون مثبته

منم آمپول رو زدم،و الان۱۲روز میگذره،۱۵آذر موعدم هست،بعضی وقتا زیر دلم درده،و کار میکنم کمرم درده،اصل ...

منم موعدم ۱۵ اذر میشه ولی مگه وقتی امپول میزنی باز سر موعد میشیم؟ من شنیدم ۱۴ روز بعداز تخمک گذاری پریود میشیم یعنی تقریبا ۱۴ الی ۱۷ روز بعد از تزریق امپول