2777
2789
چه عالی؛برای منکه امکان رفتنش نیست البته من تااونجایی که بتونم مدیریت میکنم وخداروشکرتاحدودی موفق ه ...

کلاسش فقط در مورد مدیریت مالی نیست ، الان جلسه ششم بود ، از اول که بحث ارتباطات ، باور ها ، ضمیر ناخوداگاه و... 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه عالی همینم کلیه

به نظر تو این مسئله از افراد موفق دور و برت که شم اقتصادی دارن و بزرگترا مشورت بگیره آدم خیلی خوبه

منم به باباماعتماد کردم

و چون براش مهمه تو به شرایط بد اقتصادی دامن نزنیم از خرید و نگه داشتن چیزی هم منعمون میکنه مثلا طلا و دلار و سکه و میگه پولش حق الناسه

اینجوری سود کم میکنم اما با خیال راحت

من کارخاصی انجام نمیدم ولی همیشه به مسایل اقتصادی علاقمند بودم وپیگیر شبکه های اقتصادی و کانالهای مالی 

تقریبا سال پیش شرایط امسال و حدس میزدم و غیراز هزینه خورد و خوراک و تغذیه سالم از همه چی زدیم و یه وام از بانک گرفتیم و خونه خریدیم .درسته که قسط داریم ولی در عرض چندماه قیمت خونمون دوو نیم برابر شد .

پس انداز کار سختی نیست فقط فقط فقط 

اسراف ممنوع 

چشم و هم چشمی ممنوع 

عین عقده ای ها ده دست لباس تو مهمونیا و مجالس عوض کردن ممنوع 

مدام  نرید سرویس طلاهاتونو عوض کنید.

از زیبایی و سلامت بدنی و هم چنین خونه داریتون چیزی کم نزارید .

من به عینه دیدم هرکس اینکارارو کرده درعرض دو سه سال اول زندگی اگه همسرش شغل ثابت داشته باشه حتما میتونه یه زندگی درحد متوسط و سالمی داشته باشه منظورم خرید خونه و ماشینه 

البته قبول دارم با این تورم هزار درصدی خیلی کار سخت شده 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین