2777
2789
قلک خوب نیس؟؟ مثلا روزی پنج ده شده دوتومن باقی مونده پول خرید رو بندازی ؟؟

من چون برام پیش میاد وسط ماه یک نیازی پیش بیاد تو یک حساب میریزم که کارت نداره قلک باشه نمیتونم دست بزنم تو موارد خاص

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با پولی که شوهرم بهم خرجی میده پس انداز میکنم  قرعه کشی مینویسم در که میاد زود میزارم   ...

فکر خوبیه به شرطی که شوهره نفهمه بخواد بگیرتش

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
پولی که دستم بیاد ۴۰درصدشو پس انداز میکنم  مثلا ۱۰۰داشته باشم ۴۰میندازم تو قللک بعد که زیاد ش ...

اهومم درسته

😨😨مسخره نکردم عزیزم😘منظورتوگرفتم😉نوعی کنایه به اوضاع الان بود؛وگرنه شمامتین میفرمایید❤

عزیزم همه ما فک میکنیم با این شرایط نمیشه ، یه کلاسی هست که پروفسور شاه حسینی در سرای محله جنت آباد شمالی میذاره دو شنبه ها ساعت ۴-۶ کلاسش رایگان و عالیه ، منو شوهرم از وقتی میریم اونجا خیلی از این ابهامات و سوال ها تو ذهنمون پاسخ داده شده ، و زندگی مون خیلی بهتر شده ، امیدوارم هر کی شرایط داره بتونه تو کلاس ها شرکت کنه 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
من کار میکنم . حقوقمو کامل پس انداز میکنم. مگر اینکه تو خونه چیزی نباشه مجبوری یکم خرید میکنم. لباس ...

اینم فکر خوبیه

عزیزم همه ما فک میکنیم با این شرایط نمیشه ، یه کلاسی هست که پروفسور شاه حسینی در سرای محله جنت آباد ...

چه عالی؛برای منکه امکان رفتنش نیست

البته من تااونجایی که بتونم مدیریت میکنم وخداروشکرتاحدودی موفق هم هستم؛شوهرمُ بایدبفرستم😃😂