2777
2789
چه عالی؛برای منکه امکان رفتنش نیست البته من تااونجایی که بتونم مدیریت میکنم وخداروشکرتاحدودی موفق ه ...

کلاسش فقط در مورد مدیریت مالی نیست ، الان جلسه ششم بود ، از اول که بحث ارتباطات ، باور ها ، ضمیر ناخوداگاه و... 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه عالی همینم کلیه

به نظر تو این مسئله از افراد موفق دور و برت که شم اقتصادی دارن و بزرگترا مشورت بگیره آدم خیلی خوبه

منم به باباماعتماد کردم

و چون براش مهمه تو به شرایط بد اقتصادی دامن نزنیم از خرید و نگه داشتن چیزی هم منعمون میکنه مثلا طلا و دلار و سکه و میگه پولش حق الناسه

اینجوری سود کم میکنم اما با خیال راحت

من کارخاصی انجام نمیدم ولی همیشه به مسایل اقتصادی علاقمند بودم وپیگیر شبکه های اقتصادی و کانالهای مالی 

تقریبا سال پیش شرایط امسال و حدس میزدم و غیراز هزینه خورد و خوراک و تغذیه سالم از همه چی زدیم و یه وام از بانک گرفتیم و خونه خریدیم .درسته که قسط داریم ولی در عرض چندماه قیمت خونمون دوو نیم برابر شد .

پس انداز کار سختی نیست فقط فقط فقط 

اسراف ممنوع 

چشم و هم چشمی ممنوع 

عین عقده ای ها ده دست لباس تو مهمونیا و مجالس عوض کردن ممنوع 

مدام  نرید سرویس طلاهاتونو عوض کنید.

از زیبایی و سلامت بدنی و هم چنین خونه داریتون چیزی کم نزارید .

من به عینه دیدم هرکس اینکارارو کرده درعرض دو سه سال اول زندگی اگه همسرش شغل ثابت داشته باشه حتما میتونه یه زندگی درحد متوسط و سالمی داشته باشه منظورم خرید خونه و ماشینه 

البته قبول دارم با این تورم هزار درصدی خیلی کار سخت شده 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین