2777
2789
عنوان

دردو دل

134 بازدید | 18 پست

سلام دوستای گلم خیلیا هستن اینجا بامشکلات من اشنان و بعضیا منو میشناسن  امشبم ازاون شباس که دلم‌خیلی گرفته  شوهرم بادوستاش رفته بود بیرون منم با خانواده شوهرم بودم مهمونی خونه فامیلاشون خیلی دلم  شکست همه باشوهراشون اومده بودن ولی منی که نامزدم همیشه بدون شوهرم میرم مهمونیا امشب به معنای تمام حس کردم که وجودم براش معنی نداره دوستم‌نداره هیچ‌موقع وقتشو برای من نزاشته همیشه بادوستاش بوده خیلی دلم‌گرفته اخه تواین دنیای بزرگ چرا یکبار نباید دنیا روی خوش خودشو به من نشون بده ازهمه طرف میخورم زمین نمیتونم بلند بشم  گفتم برم دنبال یکاری رفتم وارد یکاری شدم‌مدیر کارم زورش فقط به من میرسه حقوقم کمه منت میزارم سرم‌و کلی حرف میخورم بااین‌مدرکم باید حرف هزارتا ادمو بخورم نمیدونم چرا دنیا تمام تلاششو میکنه دست به دست سختیا دادن تا منو از پا دربیارن مگه یه ادم چقد توانایی داره تا دربرابر مشکلات صبرکنه چرا من نباید یه لحظه زنگ ارامشو ببینم 😔

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

خوب منم خیلی از مهمونیا رو تنها رفتم البته با این تفاوت که شوهر من بیچاره سرکار بوده.... 

شوهرت رو سعی کن به خودت وابسته کنی اونقدر شور و شوق داشته که پیش تو بیشتر خوش بگذره براش دوست باش و پایه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب منم خیلی از مهمونیا رو تنها رفتم البته با این تفاوت که شوهر من بیچاره سرکار بوده....  شوهر ...

همه کار‌کردم ولی اون پیش من‌خوش نیست 

خوب روشی ک پیشه کردی اشتباهه‌   بدون شوهرت جایی نرو کم کم صدای خانواده شوهرت هم در میاد ک چرا ن خودت میای ن خانمت‌ تو هم بدون شوهر پا تو جایی نمیزاری ک ... فقط با همسر نازنینم. کارت هم سعی کن بفهمی و سیاست جدید رو یاد بگیری ...پیشنهاد میدم کتاب روش برخورد با افراد دشوار (تانگفو) رو بخونی ...خیلی کمکت‌ مبکنه

اخی😭😭😢اینجوری نگو.بسپر ب خدا همه چیو درست میکنه برات.اون از هرکسی مهربون تره و مطمعن باش نمیخاد ن ...

خداهم  دوستم‌نداره اگه دوستم داشت همه چیو خودش میبینه حقمو میگرفت 

خوب روشی ک پیشه کردی اشتباهه‌   بدون شوهرت جایی نرو کم کم صدای خانواده شوهرت هم در میاد ک ...

نمیشه اگه نرم هزارتا حرف میزنن پشت سرم من بد میشم 

نمیشه اگه نرم هزارتا حرف میزنن پشت سرم من بد میشم 

از من می شنوی این کتاب رو بخون کلی سیاست رفتاری بهت نشون میده ... من دو دور خوندمش‌ و خیلی کمکم‌ کرد...برای نجات خودت تلاش کن حیف تو...شوهر کردی ک تنها باشی ...خوب با محردیت‌ چ فرقی داری

ادامه نده به این رابطه الان بهت بی توجه برید سر خونه زندگیتون چی میشه

از طلاق میترسم ازایندم میترسم ازهمه بدتر خیلی دوسش دارم اگه دوسش نداشتم بیخیال همه چی میشدم

از من می شنوی این کتاب رو بخون کلی سیاست رفتاری بهت نشون میده ... من دو دور خوندمش‌ و خیلی کمکم‌ کرد ...

ممنون حتما

بهش گفتم  وقتی ازدواج کردیم دلخوشیامو ازمن نگیرکاری نکن. گوشه گیر بشم گفت خیالت راحت زد زیر قولش 

از طلاق میترسم ازایندم میترسم ازهمه بدتر خیلی دوسش دارم اگه دوسش نداشتم بیخیال همه چی میشدم

نترس

والا چیزی که تو داری تعریف میکنی ترسناک تره

بدترین زن و شوهرا تقریبا تو دوران نامزدی بهم چسبیدن وباهم خوشن ولی تو از الان اینجوری بعدا وضعت بدتر میشه

فکرکنم بیشتر وابستش شدی تا عاشق از تنهایی میترسی