2777
2789
عنوان

کسی اینجا انحراف فقرات داره؟؟

3002 بازدید | 22 پست

دیگه ادامه زندگی برام ممکن نیست

طاهرم بد جور شده بعد زایمان

کج‌کجم

بچمو نمیتونم بغل بگیرم شیر بدم

کسی عمل کرده؟

چیکار میکنید؟

خدایا شکرت که نی نی م سالمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فیزیو تراپی ج نمیده؟من کلا بعد زایمان نابود شدم مهره گردنم زده بیرون بس ک دلا شدم شیر دادم&nbs ...

نه فک نکنم

ستون کجو فیزیوتراپی چکار میکنه

خدایا شکرت که نی نی م سالمه
نه دیسک نیست انحراف مادر زادیه

الان بدتر شدی؟ تو بچگی و‌مجردی اصلا دکتر نرفتی؟ چی کفتن؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
نرفتم بدتر شدم

.شاید با استخر رفتن بهتر شی.به هر حال برو با دکتر مشورت بگیر 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اررره چند سالته چقدره زلیمان کردی دردم داری؟؟؟؟؟

من تو 15 سالگی رفتم دنبال درمانش

رفتم پیش متخصص ستون فقرات و بعدشم فیزیوتراپی ولی فقط مخصوص ستون فقرات بود و فیزیوی معمولی نبود.

درجش الان کمه ولی اون موقع حوصلم نیومد درمانش رو ادامه بدم تا کاملا صاف بشم.

اون موقع هم درجش زیاد نبود و محض چکاپ رفته بودم دکتر ولی بازم با درمان کمی اصلاح شد.

درجش زیاد باشه روی قلب و سیستم تنفسی هم اثر میذاره.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
قوزي پشت رو ميگين؟؟

خیر

اسکولیوز رو میتونین گوگل کنین انحراف به راست یا چپ هست حالا یا در اثر کیف سنگین و یا ارثی.

ظاهر چیزی مشخص نیست تو عکس متوجه انحراف میشین.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

سلام بچه ها 

منم اسکولیوز دارم .خدانیاره واسه کسی واسه من درجه 18 .سی و دوسالمه .ببینید این تجربیات من خواستین استفاده کنید .یک اینکه حتما باید ورزش کنید اونم چه ورزشی ورزشای استاندارد .چون اگر ورزش نکنید عضلات فیله کمر شل میشه اسکولیوز بدتر میشه .اما چه ورزشاییی من خیلی تحقیق کردم ببینید بچه ها ورزش شما باید استاندارد با شکل و نوع اسکولیوزتون باشه .و اونم باید فرد متبحر بهتون بگه چه ورزشی .ممگنه شما ورزشی کنید انحرافتون بیشتر بشه یا انحراف جدید بگیرید .واسه همین من یه مدت خیلی سردرگم بودم اخه چه ورزشی به حرف کی اعتماد کنم کلی هم افراد تو اینستاگرام پیدا کردم ولی پاک گیج شدم حتی رفتم حضوری گنجویان رو ببینم منشی بیشعورش نذاشت کلی فحش کاری کردم با منشیش کلا بی اعصابم .بچه ها تو ایران تعداد معدوین که ورش استاندارد متناسب به شما میدن یکیشون هم اقای درودیان که طبق روش جدید شرولت فک کنم کار میکنه و دقیقا شکل اسکولیوزمو بررسی کرد خلاصه کلی ورزش بهم داد خدا خیرش بده توضیحات هم زیاد میدا که به چه علت من این ورزشو بهت دادم چه تاثیری داره روت خداخیرش بده خیلی من که ادم بدبین و شکاکیم بهش اعتماد کردم .یکمم فیزیوتراپی بهم داد و گفت اسکولیوزت بهتر میشه ولی خیلی باید تلاش کنی چون سنتم بالاس .منم گفتم همین که بیشتر نشه کلاهم رو هوا میندازم .گفت روزی نیم ساعت حرکاتشو انجام بدم .گفت حرکات مهمن .دوستان شما هم قبل عمل جراحی با منشیش تماس بگیرید ببینید میتونن کاری براتون کنن یا نه .یعنی من میبینم اینقدر خوب میشه حل بشه این مشکل میگم خاک برسر هر چی جراحه که بچه های مردمو سوراخ سوراخ میکنن .من قصد تبلیق ندارم چون به نظرم ادم دزدی کنه ولی با جون بقیه بازی نکنه.اینو پخش میکنم تو همه تاپیکا که مردم بخونن من خیلی غصه خورده بود بابتش