من پوستم خیلی چربه... امروز کرم پودر تیوپی دووسه خریدم هنوز باز و استفاده نکردم. یجا دیگه رفتم مغازه دار لوازم ارایشی گفته افراد پوست چرب اصلا نباید دووسه بخرن. درست گفته؟... خودشم داشت بهم فوراور پیشنهاد داد... کسی کرم پودر دووسه از این مدلشو استفاده کرده؟ خوبه؟ مات هست روی پوست؟ ت
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
دیگه ادم نمیدونه چی بخره ازبس تفلبی اومده،ایرانی بخری انگار راحتره..استاتر من تاحالا استفاده نکردم.! ...
اره متاسفانه. من چون اصلا کرم پودر استفاده نمیکنم (بخاطر پوست چربم و دایم جوش میزنم) بخاطر همین گفتم معمولی بخرم چون زیاد استفاده نمیکنم الانم بخاطر عروسی خریدم... بعد پشیمون شدم که اگه زدم و صورتم داغون شد چی. بخاطر همین گفتم از اونهایی که تجربه استفاده شو دارن بپرسم که چربه؟