2777
2789
عنوان

کی کرم پودر دووسه استفاده میکنه؟

205 بازدید | 14 پست

سلام خانم های گل سایت.

من پوستم خیلی چربه... امروز کرم پودر تیوپی دووسه خریدم هنوز باز و استفاده نکردم. یجا دیگه رفتم مغازه دار لوازم ارایشی گفته افراد پوست چرب اصلا نباید دووسه بخرن.   درست گفته؟... خودشم داشت بهم فوراور پیشنهاد داد... کسی کرم پودر دووسه از این مدلشو استفاده کرده؟ خوبه؟ مات هست روی پوست؟ ت 

خدا جون سخت محتاج نگاهتم🙏 دختر بهشهری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو سه تقابیش خیلی زیاد شده 

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
چند خریدی اصله؟

نمیدونم والا... من اصلا اهل کرم پودر نیستم بلدش نیستم. سالی یکبار میخوایم عروسی بریم. چند ساله فقط ضد افتاب ۵۰ درصد میزنم. ۱۷ هزار تومن.

دیگه ادم نمیدونه چی بخره ازبس تفلبی اومده،ایرانی بخری انگار راحتره..استاتر من تاحالا استفاده نکردم.! ...

اره متاسفانه. من چون اصلا کرم پودر استفاده نمیکنم (بخاطر پوست چربم و دایم جوش میزنم) بخاطر همین گفتم معمولی بخرم چون زیاد استفاده نمیکنم الانم بخاطر عروسی خریدم... بعد پشیمون شدم که اگه زدم و صورتم داغون شد چی. بخاطر همین گفتم از اونهایی که تجربه استفاده شو دارن بپرسم که چربه؟

راستش ترسیدم بزنم صورتم بدتر شه

اره متاسفانه. من چون اصلا کرم پودر استفاده نمیکنم (بخاطر پوست چربم و دایم جوش میزنم) بخاطر همین گفتم ...

عزیزم دو سه اصل خیلی خوبه بنظرمن ادم برای پوستش باید خرج کنه کرم خوب بزنه یا کلا نزنه این دوسه شما تقلبیه شک نکن دوسه اصل بالا180 تومنه 

لطفا لایک نکنین مرسی💝
عزیزم دو سه اصل خیلی خوبه بنظرمن ادم برای پوستش باید خرج کنه کرم خوب بزنه یا کلا نزنه این دوسه شما ت ...

اره متوجه شدم... چون میخواستم یه شب بزنم برای عروسی

ارزش نداشت پول زیادی بدم و هم اینکه کک و مک هم دارم فقط ضد افتاب میزنم و کرم دیگه استفادم نمیشد.

یعنی میگین استفاده ش نکنم برای عروسی؟

اره متوجه شدم... چون میخواستم یه شب بزنم برای عروسی ارزش نداشت پول زیادی بدم و هم اینکه کک و مک هم ...

چرا حالا یشب بزن چیزی نمیشه ولی خیلی ازش استفاده نکن فقط در حد مهمونی و عروسی اومدی خونه ام سریع تمیزش کن

لطفا لایک نکنین مرسی💝
چرا حالا یشب بزن چیزی نمیشه ولی خیلی ازش استفاده نکن فقط در حد مهمونی و عروسی اومدی خونه ام سریع تمی ...

فدات خانمی. مرسی از محبتت و وقتی که گذاشتی  

اره یه شب میزنم دیگه استفاده نمیشه. تا اینکه بعدا عروسی پیش بیاد