2777
2789
عنوان

خونریزی بعددوسال شیمی درمانی

4767 بازدید | 42 پست

بچه ها میشه یه نفربعد دوسال ک شیمی درمانی میشده پریود بشه ؟مادرم الان پنحاه سالن . رکترگفته بودیایسه شدی ولی خونریزی پیدا کرده .الان نمونه ازش گرفتن خیلی نگرانیم.قبلا کانسرسینه داشتن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم  دراثر شیمی درمانی  مادرتون دیگه پریود نمیشده چون داروهای شیمی درمانی  یکی از اثراتشون  همینه  

ولی الان که شیمی درمانی قطع شده  مامانتون پریود شده  

احتمال داره  اینجور باشه 

مگراینکه قبل از شروع شیمی درمانی  مامانتون یائسه شده باشه که اگه اینجور باشه حق دارید نگران باشید

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
عزیزم چند سال پیش سینشونو عمل کردن؟درد زیر دل هم دارند؟

عزیزم سه سال پیش عمل کردن.دوساله ازدرمانشون گذشته وتازه الان خونریزی داشتن یک هفته والان دکترگفته غیرنرمالبوده نباید میشدی باید بیوپسی بشی

عزیزم  دراثر شیمی درمانی  مادرتون دیگه پریود نمیشده چون داروهای شیمی درمانی  یکی از ا ...

اخه فک کنم یک سال ک نشن دیگه غیرنرمال باشه . جوا بیوپسی توزدهم میاد تا اون موقع میمیریم

عزیزم سه سال پیش عمل کردن.دوساله ازدرمانشون گذشته وتازه الان خونریزی داشتن یک هفته والان دکترگفته غی ...

توکل بخدا معمولا کانسر سینه متاستازش بالاست انشاالله که برای مادرتون چیز مهمی نباشه 

توکل بخدا معمولا کانسر سینه متاستازش بالاست انشاالله که برای مادرتون چیز مهمی نباشه 

نمیدونم دعا کنین.ولی حالاتش خیلی مشکوک هست تک سرفه .هشدار تیروییدی و عصبب شدن ونفخ شکم رو داره همشو .میگم نکنه مجاری ادراری باشه.واااااای میمیرم