2777
2789

برای دفع بقایای سقط داروگیاهی زیاد خوردم حالا هرکار میکنم دیگه باردارنمیشم کسی مثل بوده مشکل خاصی داشته باشه رفته باشه دکتر خوب شده باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی نداره منم خوردم بعد ۶ماه باردار شدم البته خودم بینش فاصله دادم

عزیزم من خرداد سقط کردم رفتم دکتر  گفت شهریور اقدام کن منم از مرداد اقدام کردم ولی نمیشه

عزیزم من خرداد سقط کردم رفتم دکتر  گفت شهریور اقدام کن منم از مرداد اقدام کردم ولی نمیشه

خب پریودات منظمه؟؟همسرت تست اسپرم داده؟

من خوشحالم چون خدا همیشه هوای منو داره
اره منظمه اما همسرم آزمایش نداد

ی ازمایش همسرت بده شاید ضعیف شده

شما هم تو هفته سه بار رابطه داشته باشین انشالل میشه کدوم شهری

چه گیاهی  خوردی?

زعفران نبات تخم هویج تخم شویت  مریم گلی داروی زایمان  حلوای کاچی اویشن  ادویه زایمان رازیانه  زنجفیل یه چیزهای دیگه ایی هم خوردم الان یادم نیست عزیزم  

ربط نداره

عزيزم

ي كم ريلكس باش

چكاپ بده ، سالم باشي

بعد روزهاي تخمكگذاري تو بگير علامت بزن

اقدام كن

انشالله باردار ميشي

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
خوزستانم

اهان فک کردم تهرانی گفتم بگم بری پیش دکترم 

والا برو دکتر خوب بگو ی قرص بده تحریک کنه تخمکاتو من ی ماه اقدام کردم نشد ماه دوم با قرص ک داد شدم

ربط نداره عزيزم ي كم ريلكس باش چكاپ بده ، سالم باشي بعد روزهاي تخمكگذاري تو بگير علامت بزن اقدا ...

اخه الان گفتن داروگیاهی رو  رحم تاثیر بعد میزاره منم یه کاسه بزرگ پرمیکردم میخوردم