بذار ،چیزیش نمیشه، فویل هم بذار، ۱۶۰ تا ۱۷۰ بذار فکر کنم ۱۵ دقیقه کافی باشه
چوبینو با طرحی نو در خدمت شماست انواع شلف دیواری و استندهای زیبا مناسب برای انواع دکوری ها و گلدان چوبینو سازنده طرح و ایده ی ذهن شماست0Chobinoo0 به بقیه معرفی کنید
خانومای عزیز گره بزرگی تو زندگیم افتاده ،هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم ب طفل شیرخواره امام حسین دعام کنه ،میام همینجا خبرشو بهتون میگم دعا کنین ک همونیکه میخام اتفاق بیفته
یعنی خوشم میاد حاضر ظرفتو از دست بدی ولی لازانیات رو نه ماهیتابه مستطیلی هم اگه داری میتونی بذاری.واسه سوال دومت هم 20 دقیق تا نیم ساعت با دمای 180 درجه!دو دقیقه اخر هم گریل رو روشن کن روش طلایی شه!
چوبینو با طرحی نو در خدمت شماست انواع شلف دیواری و استندهای زیبا مناسب برای انواع دکوری ها و گلدان چوبینو سازنده طرح و ایده ی ذهن شماست0Chobinoo0 به بقیه معرفی کنید
خانومای عزیز گره بزرگی تو زندگیم افتاده ،هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم ب طفل شیرخواره امام حسین دعام کنه ،میام همینجا خبرشو بهتون میگم دعا کنین ک همونیکه میخام اتفاق بیفته
من فر رو روی 180درجه میزارم.حواست باشه بهش پنیراش آب شد خاموش کن چون بقیه مواد ک از قبل پخته شده دیگ ...
چوبینو با طرحی نو در خدمت شماست انواع شلف دیواری و استندهای زیبا مناسب برای انواع دکوری ها و گلدان چوبینو سازنده طرح و ایده ی ذهن شماست0Chobinoo0 به بقیه معرفی کنید و از تخفیف نی نی سایتی بهره مند شوید