2777
2789
عنوان

دوتا سوال واسه پخت لازانیا

186 بازدید | 16 پست

اول اینکه؛ تا حالا ظرف پیرکس تو فر نذاشتم.نمیدونم نشکن هست یا نه.اشکال نداره داخل ظرف رو فویل بزارم تا اگه ظرف شکست شیشه وارد لازانیا نشه؟؟؟

دوم اینکه؛فر رو توی چه درجه ای بزارم و چند دقیقه؟؟؟

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار ،چیزیش نمیشه، فویل هم بذار، ۱۶۰ تا ۱۷۰ بذار فکر کنم ۱۵ دقیقه کافی باشه

چوبینو با طرحی نو در خدمت شماست
انواع شلف دیواری و استندهای زیبا مناسب برای انواع دکوری ها و گلدان
چوبینو سازنده طرح و ایده ی ذهن شماست0Chobinoo0
به بقیه معرفی کنید

خانومای عزیز گره بزرگی تو زندگیم افتاده ،هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم ب طفل شیرخواره امام حسین دعام کنه ،میام همینجا خبرشو بهتون میگم دعا کنین ک همونیکه میخام اتفاق بیفته

یعنی خوشم میاد حاضر ظرفتو از دست بدی ولی لازانیات رو نه  ماهیتابه مستطیلی هم اگه داری میتونی بذاری.واسه سوال دومت هم 20 دقیق تا نیم ساعت با دمای 180 درجه!دو دقیقه اخر هم گریل رو روشن کن روش طلایی شه!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
پیرکس نمیشکنه . ایرانی ها میشکنن

به بقیه معرفی کنید

خانومای عزیز گره بزرگی تو زندگیم افتاده ،هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم ب طفل شیرخواره امام حسین دعام کنه ،میام همینجا خبرشو بهتون میگم دعا کنین ک همونیکه میخام اتفاق بیفته
من فر رو روی 180درجه میزارم.حواست باشه بهش پنیراش آب شد خاموش کن چون بقیه مواد ک از قبل پخته شده دیگ ...

به بقیه معرفی کنید و از تخفیف نی نی سایتی بهره مند شوید

یعنی خوشم میاد حاضر ظرفتو از دست بدی ولی لازانیات رو نه   ماهیتابه مستطیلی هم اگه داری میتونی ...

خخخخ.مرسی گلم.

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.