2821
2789

منم پریم سه روزه عقب افتاده . حامله هم نیستم 

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید حامله بوده باشی از قبل 

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘

منم یک هفته تاخیر دارم ولی هنوز بی بی نزدم نمیدونم هستم یانه😥😓

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
چند روز عقب انداختی ؟ من بدبخت یه هفته است  خبری ام از پری نیست😭بی بی چکم منفی

علایم چی داشتی؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
هر ماه انگار علائم بارداری ولی کووو همش توهمه الان فقط میخوام پریود بشم بعد وسط ماه برم سونو برای ا ...

منم2روزدیگه بی بی میزنم منفی بشه شروع میکنم داروگیاهی میخورم تاپریودم بازبشه بعدش شروع کنم عرق رازیانه و عسل میخورم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792