2777
2789
عنوان

تاخیرپریودی😕

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 47 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم چندماه از وقتی اقدام روشروع کردم پریودم بهم ریخت وعقب میفتاد این سری شهریور بود قرص ال دی خوردم ...

دکتر نرفتی سونو و اینا بدی؟

من دو سه ماه پیش رفتم 

این ماهم وسط دوره میخوام برم برای اندازه فولیکولام

منم چندماه از وقتی اقدام روشروع کردم پریودم بهم ریخت وعقب میفتاد این سری شهریور بود قرص ال دی خوردم ...

میشه بمنم بگیدبرای منظم کردن پریودی چطورال دی میخورید؟

من قرص اورژانسی که خوردم تا دو دوره بهمم ریخت...مامانمم میگن وقتی رحم برای بارداری داره امادگی میدا نی کنه پریودا نامرتب میشه ...البته من خودم برام همین جور شد سه دوره قبل حاملگی همش عقب میفتاد طوری که وقتی حامله بودم فک میکردم مثل سریای قبل عقب افتاده

دردم از یارست و درمان نیز هم

بچه ها مگه ال دی نباید پریود‌ رو مرتب کنه؟؟پس چرامن2سه ماه مرتب بود باز عقب افتاده😪

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
میشه بمنم بگیدبرای منظم کردن پریودی چطورال دی میخورید؟

والا واسه من2سه دوره مرتب بود باز این سری عقب افتاده

ازروزپنجم پریودم که پاک شدم شروع کردم تا وقتی قرصا تموم شد پریودشدم شبی یدونه میخوردم مرتب

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
دکتر نرفتی سونو و اینا بدی؟ من دو سه ماه پیش رفتم  این ماهم وسط دوره میخوام برم برای اندازه ف ...

چرارفتم هی متفورمین میده با کلومیفن وسط سیکل که میرم سونوواژینال میگه تخمکات فعاله آمپول میده بعدش پریودمیشم شوهرم واریکوسل داشت تازه یکماهه عمل کرده 

ان شااله نتیجه میگیری

انشاءالله مرسی عزیزم

راستی شوهرت آزمایش داده یانه؟