2789
عنوان

سرکتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 2521 بازدید | 50 پست
عزيزم من لينك و ديدم ممنون. شما ميدوني اسمهايي كه ب 'ي' ختم ميشن ى 'ا' خونده ميشن رو بايد با كدوم از ...

فک کنم اون چیزی که تلفظ میشن رو باید بگیری.کلا طالع بینی براساس حروف ابجد یکم در اوردنش سخته واسه استثناها

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فک کنم اون چیزی که تلفظ میشن رو باید بگیری.کلا طالع بینی براساس حروف ابجد یکم در اوردنش سخته واسه اس ...

اميدوارم اينطوري باشه چون با الف خيلي طالعم خوب بود ولي با واقعيت فرق داشت😄 بازم ممنون

اميدوارم اينطوري باشه چون با الف خيلي طالعم خوب بود ولي با واقعيت فرق داشت😄 بازم ممنون

این طالع بینی براساس علم جفر هست که دست امام علی (ع)بوده .و الان دست حضرت حجت هست.برای همین برای تعیینش نظرات مختلف وجود داره.مثلا اسم مادر من نرگس هست.خب یکی میگه گچ پژ رو صفر بگیر یکی مبگه گ رو ج بگیر یکی میگه ج بگیر و من تااالان نمدونم طالعم چی هست دقیق

این طالع بینی براساس علم جفر هست که دست امام علی (ع)بوده .و الان دست حضرت حجت هست.برای همین برای تعی ...

آره ولي به نظرم يه كمش و بخوني ميفهمي كدوم به شرايط زندگيت نزديكه. مثلا من الان با ى گرفتم بيشتر شبيه زندگي من بود تا الف

این طالع بینی براساس علم جفر هست که دست امام علی (ع)بوده .و الان دست حضرت حجت هست.برای همین برای تعی ...

سلام لینک که گذاشتی برلی من باز نشد که چکار کنم من 😞

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی