2821
2789
عنوان

سرکتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 2481 بازدید | 50 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام من یه خانم میشناسم استاد متافیزیکه کارش فوق العادس سر کتاباش فوق العاده راست ۰۹۱۰۱۷۸۹۴۲۸ فقط اگ ...

سلام حلما جون ممنون از شما که شماره این خانم محترم وعزیز گزاشتین زندگی منو نجات داد منتا دم دادگاه رفته بودم ولی نجات پیدا کردم بایه دعای ایشونالهی عافبت به خیر بشی عزیزم

سلام من یه خانم میشناسم استاد متافیزیکه کارش فوق العادس سر کتاباش فوق العاده راست ۰۹۱۰۱۷۸۹۴۲۸ فقط اگ ...

سلام عزیزم خوب هستین ؟ ببخشید شما میدونید چرا دیگه خانم محمدی تلفنشون رو جواب نمیدن و خاموش هست اس ام اس هم میدم پیام نمیدن نمیدونم دیگه چه جوری باید باهاشون در ارتباط باشم به خدا خیلی مشکلم حاد هست بار اول ۴ سال پیش من بهشون پیام دادم و خیلی از کارشون راضی بودم واقعا ولی الان هر چه قدر زنگ میزنم خاموش هست تورو خدا اگه شماره جدیدی ازشون دارید بهم بدین ممنونتون میشم و کلی براتون پیش خدا دعا میکنم 

سلام من واقعا از این خانم محمدی که استاد دانشگاه بود جواب گرفتم عالی بود ۰۹۱۰۱۷۸۹۴۲۸

سلام ببخشید تلفنشون خاموش هست مدتیه پیام هارو هم چک نمیکنن شما شماره جدیدی ازشون داری  من خیلی لازم دارم به خدا دعاگوتون میشم پیش خدا

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز