2777
2789
عنوان

پخت کیک

352 بازدید | 45 پست

سلام بچها ‌.کیکو میشه تو قابلمه گرانیتی بزارم تو تستر؟؟ قالب سیلیکونیام کوچیکه میخام ی بزرگ گردی درارم ‌.دسته قابلمم پلاستیکی نیست .کیک پزا لطفا کمک کنن .تو ظرف استیل چی ؟ میش گذاشت؟؟ 

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو استیل فکر کنم بچسبه ولی گرانیتی خوبه. بذار

ممنون عزیزم .

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
گرانیت میشه توستر رو ده درجه پایین تر بذارش چون توستر کلا دماش بالا هست نسبت ب فر

ممنون عزیزم .اره سری ها قبل توقالب ک میزاشتم یکم خشک میشد شایددلیلش دمای بالاش بوده ‌

گرانیت میشه توستر رو ده درجه پایین تر بذارش چون توستر کلا دماش بالا هست نسبت ب فر

من که توسترم همیشه رو ۱۸۰ میزارم واسه کیک

خدایا خودت هوامو داشته باش واسه آرامش خودم و سالم بودن نی نی تو راهیم میشه صلوات بفرستید
من که توسترم همیشه رو ۱۸۰ میزارم واسه کیک

زیاد نیس ؟؟ چنددقیقه رو ۱۸۰ میزاری؟؟ 

خواهش میکنم گلم اره دلیلش همینه میتونی یه کاسه ابم بذاری ک لطافتش حفظ بشه

یه کاسه اب بریزم توپودر کیکم عزیزم؟ من ازاین پودراماده ها میگیرم ی فنجون اب میریزم ی فنجون روغن با ۳تاتخم مرغ .