7275faran مدیر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 1572 عنوان پخت کیک | مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 45 پست سلام بچها .کیکو میشه تو قابلمه گرانیتی بزارم تو تستر؟؟ قالب سیلیکونیام کوچیکه میخام ی بزرگ گردی درارم .دسته قابلمم پلاستیکی نیست .کیک پزا لطفا کمک کنن .تو ظرف استیل چی ؟ میش گذاشت؟؟ گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 1397/09/07 | 22:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehr_baran عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 1951 خانوما سلامتوی قابلمه روی گاز هم میشه کیک پخت ؟ وزن اولیه ۷۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ الانم ۶۵ کیلوام به هدف اولم رسیدم من میتونم
7275faran مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 1572 نه من تا الان خشک نشده. توستر دارید؟؟ البته توسترا با هم فرق میکنن اره عزیزم توستره .شاید هنوز کارباهاشودرست یادنگرفتم چون چندبار فقط ازش استفاده کردم .لازانیاهم درست کردم اونم یکم دورش خشک شد😓 گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی»
پرستووووووو عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 1809 نه ب خاطر سوختن نمیگم! حرارت زیاد فرم کیک رو بهم میریزه من المنت پایین میزنم تا از پایین شروع کنه به پختن ۴۵ دقیقه میشه ۱۰ دقیقه آخر المنت بالا هم همزمان روشن میکنم خدایا خودت هوامو داشته باش واسه آرامش خودم و سالم بودن نی نی تو راهیم میشه صلوات بفرستید
7275faran مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 1572 خانوما سلام توی قابلمه روی گاز هم میشه کیک پخت ؟ سلام عزیزم اره میشه من شنیدم .دوستان اگ بلدن لطفا راهنمایی کنین من بلد نیستم 😑 گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی»
zohreh000 عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 5590 من المنت پایین میزنم تا از پایین شروع کنه به پختن ۴۵ دقیقه میشه ۱۰ دقیقه آخر المنت بالا هم همزمان رو ... چی بگم خواهرخشک نمیشه؟!
پرستووووووو عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 1809 اره عزیزم توستره .شاید هنوز کارباهاشودرست یادنگرفتم چون چندبار فقط ازش استفاده کردم .لازانیاهم درست ... خوب یه کاسه چدن آب کن بزار داخلش تا خشک نشه خدایا خودت هوامو داشته باش واسه آرامش خودم و سالم بودن نی نی تو راهیم میشه صلوات بفرستید
پرستووووووو عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 1809 چی بگم خواهر خشک نمیشه؟! نه خدایا خودت هوامو داشته باش واسه آرامش خودم و سالم بودن نی نی تو راهیم میشه صلوات بفرستید
7275faran مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 1572 من المنت پایین میزنم تا از پایین شروع کنه به پختن ۴۵ دقیقه میشه ۱۰ دقیقه آخر المنت بالا هم همزمان رو ... ببخشید چ جوری المنت بالا وپایین جدا روشن میکنی؟؟ من خیلی شوتم فک کنم 😄 اخه میزنم رو شکل کیک و فقط درجه بالا پایین میکنم و روشن میکنم همین 😁 گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی»
7275faran مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 1572 خوب یه کاسه چدن آب کن بزار داخلش تا خشک نشه نمیدونستم گلم اتفاقا دیشب پدرشوهرومادرشوهرم خونمون بودن لازانیا درست کردم دورش خشک شد مادرشوهرم گفت تو خوب سواد داری چ جوربلدنیستی باتوسترت کارکنی😄😐 گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی»
پرستووووووو عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 1809 ببخشید چ جوری المنت بالا وپایین جدا روشن میکنی؟؟ من خیلی شوتم فک کنم 😄 اخه میزنم رو شکل کیک و ... یه پیچ داره میچرخونم ۳ تا گزینه داره. المنت پایین المنت بالا . هر دو همزمان خدایا خودت هوامو داشته باش واسه آرامش خودم و سالم بودن نی نی تو راهیم میشه صلوات بفرستید
پرستووووووو عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 1809 ببخشید چ جوری المنت بالا وپایین جدا روشن میکنی؟؟ من خیلی شوتم فک کنم 😄 اخه میزنم رو شکل کیک و ... من توستر ویکسل دارم خدایا خودت هوامو داشته باش واسه آرامش خودم و سالم بودن نی نی تو راهیم میشه صلوات بفرستید
7275faran مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 1572 یه پیچ داره میچرخونم ۳ تا گزینه داره. المنت پایین المنت بالا . هر دو همزمان مال من پیچ نداره لمسیه .شکل غذاوکیک واینامیزنم وروشنش میکنم دوتاگزینه دیگ داره شاید اونا مال المنت باشه نمیدونم امتحان میکنم ایندفعه .ممنون ازکمکت دوست خوبم 😚💗💋 گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی»
7275faran مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 1572 من توستر ویکسل دارم مال من تکنو فک کنم فرق داره کارکردشون .ولی ممنون گلم ی چیزایی فهمیدم 😋😗 گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی»
mehr_baran عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 1951 خانوما با مایکروویو کیک خشک میشه ؟ با مایکروویوم نمیتونم کیک بپخم بلد نیستم وزن اولیه ۷۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ الانم ۶۵ کیلوام به هدف اولم رسیدم من میتونم
ensi73 عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 4660 خانوما سلام توی قابلمه روی گاز هم میشه کیک پخت ؟ آره میشه من چندبار پختم . تو نت بزن کیک قابلمه ای دستورشو میاره