2777
2789
عنوان

پخت کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 45 پست
نه من تا الان خشک نشده. توستر دارید؟؟  البته توسترا با هم فرق میکنن

اره عزیزم توستره .شاید هنوز کارباهاشودرست یادنگرفتم چون چندبار فقط ازش استفاده کردم .لازانیاهم درست کردم اونم یکم دورش خشک شد😓

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ب خاطر سوختن نمیگم! حرارت زیاد فرم کیک رو بهم میریزه

من المنت پایین میزنم تا از پایین شروع کنه به پختن ۴۵ دقیقه میشه ۱۰ دقیقه آخر المنت بالا هم همزمان روشن میکنم

خدایا خودت هوامو داشته باش واسه آرامش خودم و سالم بودن نی نی تو راهیم میشه صلوات بفرستید
خانوما سلام توی قابلمه روی گاز هم میشه کیک پخت ؟

سلام عزیزم اره میشه من شنیدم .دوستان اگ بلدن لطفا راهنمایی کنین من بلد نیستم 😑

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
اره عزیزم توستره .شاید هنوز کارباهاشودرست یادنگرفتم چون چندبار فقط ازش استفاده کردم .لازانیاهم درست ...

خوب یه کاسه چدن آب کن بزار داخلش تا خشک نشه

خدایا خودت هوامو داشته باش واسه آرامش خودم و سالم بودن نی نی تو راهیم میشه صلوات بفرستید
من المنت پایین میزنم تا از پایین شروع کنه به پختن ۴۵ دقیقه میشه ۱۰ دقیقه آخر المنت بالا هم همزمان رو ...

ببخشید چ جوری المنت بالا وپایین جدا روشن میکنی؟؟ من خیلی شوتم فک کنم 😄 اخه میزنم رو شکل کیک و فقط درجه بالا پایین میکنم و روشن میکنم همین 😁

خوب یه کاسه چدن آب کن بزار داخلش تا خشک نشه

نمیدونستم گلم اتفاقا دیشب پدرشوهرومادرشوهرم خونمون بودن لازانیا درست کردم دورش خشک شد مادرشوهرم گفت تو خوب سواد داری چ جوربلدنیستی باتوسترت کارکنی😄😐

ببخشید چ جوری المنت بالا وپایین جدا روشن میکنی؟؟ من خیلی شوتم فک کنم 😄 اخه میزنم رو شکل کیک و ...

یه پیچ داره میچرخونم ۳ تا گزینه داره. المنت پایین المنت بالا . هر دو همزمان

ببخشید چ جوری المنت بالا وپایین جدا روشن میکنی؟؟ من خیلی شوتم فک کنم 😄 اخه میزنم رو شکل کیک و ...

من توستر ویکسل دارم

یه پیچ داره میچرخونم ۳ تا گزینه داره. المنت پایین المنت بالا . هر دو همزمان

مال من پیچ نداره لمسیه .شکل غذاوکیک واینامیزنم ‌وروشنش میکنم دوتاگزینه دیگ داره شاید اونا مال المنت باشه نمیدونم امتحان میکنم ایندفعه .ممنون ازکمکت دوست خوبم 😚💗💋

من توستر ویکسل دارم

مال من تکنو ‌فک کنم فرق داره کارکردشون .ولی ممنون گلم ی چیزایی فهمیدم 😋😗

خانوما با مایکروویو کیک خشک میشه ؟ 

با مایکروویوم نمیتونم کیک بپخم 

بلد نیستم 

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم