2777
2789
عنوان

معلولیت یا محدویت؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 58 پست
اقا یکی به من بگه چجوری ریپلای کنم 😢 یه وقت فکر نکنین مخونمو جواب نمیدیما

فلش را بزن کنار قلب بعد متنتو بنویس

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....

اره دقیقا  شما درست میگین مشکل از مردمه  به خدا قسم فکر میکنن ماها طوری هستیم که تا اخر وبال گردن دیگرانیم  نه میتونیم زندگی بچرخونیم نه چیزی

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتماد بنفست را ببر بالا من یه دوست اشتم مشکلش شبیه تو بود شاید شدیدتر ازدواج کرده با یه پسر سالم دو ...

همه هم میگن   اخه من چی بگم  که قبلنا حتی شک داشتن که من مدرسه میرم یا نه

اره دقیقا  شما درست میگین مشکل از مردمه  به خدا قسم فکر میکنن ماها طوری هستیم که تا اخر وب ...

آره ولی از نفهمی خودشونه اگه یه معلول را باهمسرش ببینن میگن چش بوده که زن این شده یا باهاش مونده چجوری این بچه دارمیشه چجور زندگی میچرخونه و...

همه هم میگن   اخه من چی بگم  که قبلنا حتی شک داشتن که من مدرسه میرم یا نه

وا مگه درس خوندن چجوریه که شماها نتونین

آره ولی از نفهمی خودشونه اگه یه معلول را باهمسرش ببینن میگن چش بوده که زن این شده یا باهاش مونده چجو ...

دقیقا😢😢😢😢

یبار یکی میگفت رفته بود بهزیستی برای یه کاری شوهر ویلچری بود میگفت کارمندا هی بهم نگاه میکردن میگفتن شما زنشی؟ بچه نداری ؟مشکلی تو زندگی نداری؟میگفت یجوری نگاه میکردن انگار من مشکلی داشتم خل و چل بودم یا یه عیبی داشتم که زن یه معلولم دیگه وقتی کارمندای بهزیستی که هرروز با این ادما سروکار دارن اینجوربگن از مردم کوچه خیابون توقعی نیست

ببین جوری شده که اصلا   برای زندگی نیگا نمیکنن  😡😡😡  به خدا حرصم میگیره  که فقط به خاطر پام منو نخوان از خودم نمیگما شنیدم همه میگن فلانی که خوشگله حیفه پاش اینجوریه😐😐😴

ببین جوری شده که اصلا   برای زندگی نیگا نمیکنن  😡😡😡  به خدا حرصم میگیره &nbs ...

ببین نمیدونم شما چی درس خوندی چه کاری بلدی ولی سعی کن تو جامعه باشی کلاس برو کارهای هنری یاد بگیر تو دید باش تا حداقل دید اطرافیانت نسبت به امثال تو عوض شه.جامعه را نمیتونی تغییر بدی ولی حداقل روی نزدیکانت که میتونی تاثیر داشته باشی

ببین نمیدونم شما چی درس خوندی چه کاری بلدی ولی سعی کن تو جامعه باشی کلاس برو کارهای هنری یاد بگیر تو ...

دانشجوی کارشناسیما😂😉😉