2777
2789
عنوان

معلولیت یا محدویت؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله  عزیزم😉

عزیزم زیاد سخت نگیر منم پاهام پرانتزیه اینقد باباتش تیکه شنیدم که سر شدم ی مدت خیلی ناراحت میشدم به خاطرش ولی الان اصلا بهش فکر نمیکنم اعتماد به نفستو ببر بالا 

همه چیم که ازدواج نیست چند روز توی سایت  مطالبا رو بخون اینقد هستن که از زندگیاشون ناراضین خیلیا طلاق گرفتن  ولی من برات دعا میکنم ایشالا ی ازدواج موفقم داشته باشی

ی خانم تیر انداز معلول  داریم المپیک میره همیشه اسمش دقیقا یادم نیست . اسم کوچیکش انگار زهراست ببین چقد موفقه ازدواجم کرده با یه مردی که سالمم هست

اعتماد به نفستو ببر بالا و سعی کن تا اونجا که کاری ازت ساختس موفق باشی

.

ببین خیلی بده که حتی فکر کنن مثل بقیه نیستی خیلی ببخشید خالم از مامانم پرسید 🙊🙊🙊 میشم یا نه

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
 ببین خیلی بده که حتی فکر کنن مثل بقیه نیستی خیلی ببخشید خالم از مامانم پرسید 🙊🙊🙊 میشم یا نه

ولشون کن بابا مردم بیکار 

ایشالا ی روزی میاد که مشکلت کاملا برطرف بشه 

پزشکی روز به روز داره پیشرفت میکنه

.
عزیزم زیاد سخت نگیر منم پاهام پرانتزیه اینقد باباتش تیکه شنیدم که سر شدم ی مدت خیلی ناراحت میشدم به ...

اره راست میگی   الکی مسائل رو برای خودم بزرگ میکنم

پسرم 

حرف های دیگران رو گوش ندید

حالا چرا ؟

خانم مریم حیدرزاده شاعر و دکلمه نویس بنام و مشهور از هر دو چشم بینایی ندارند و کاملا نابینا هستند ولی من بسیار ایشون رو دوست دارم و تحسینشون می کنم .

روی خودتون کار کنید و مهارت هاتون رو بالا ببرید و تبدیل بشید به یک فرد خاص ، براتون سر و دست خورد می کنند .

البته شما هیچ مشکل خاصی ندارید بنظرم ولی اگر بخوام صادق باشم 

در نگاه اول بین دو انسان ، یکی سالم و یکی با کمی معلولیت بخوام نظر بدم اول به سمت اون کسی میرم که سالم هستند . 

ولی دارم میگم در نگاه اول ! یعنی اخلاقیات ، تفکرات شخص ، اصلا شخصیت و ... طرف های مقابل برام معلوم نیست و در نظر گرفته نشده .

ولی امکان داره اون فرد معلول از هر نظر بالاتر و با کمالات تر از اون فرد سالم باشه .

پسرم  حرف های دیگران رو گوش ندید حالا چرا ؟ خانم مریم حیدرزاده شاعر و دکلمه نویس بنام و مشهو ...

درسته کاش همه مثل شما فکر میکردن کاش