2777
2789
عنوان

معلولیت یا محدویت؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 58 پست
معلول محدودیت نداره جامعه ما محدودیت داره برای حضور معلولین

دقیقا

مثلا راهی برای استفاده از اتوبوس ندارن اگه با ویلچر باشن درصورتی که تو کشور های درست درمون یه همچین شخصی به راحتی میتونن تنهایی از وسایل نقلیه ی عمومی استفاده کنن

این فقط یه مثال ساده بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره شما درست میگین جامعه بد شده😢😢😢 همه فکر میکنن ماها از پس هیچ کاری بر نمیایم😢😢😢

عزیزم مشکل پاتون چیزی نیست

من به واسطه امیرسام کلی دوست توانخواه دارم که کلی مشکلات جسمی دارن ولی خداروشکر موفق هستن

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍
نفهمیدم🤔

معلول میتونه اکثر کارهایی که دلش میخواد را انجام بده ولی خیلی وقتا جامعه مانع معلول میشه و معلولین را محدود میکنه بخاطر مناسب سازی نبودنش و دید منفی مردم نسبت به معلولین ممکنه.تو کشورهای دیگه معلولین را زیاد دیده میشن چون مناسب سازی دارن ولی تو ایران نه معلول خیلی کم دیده میشن بخاطر اینکه اگه از خونه بخواد تا سرکوچه بیاد چقدر مانع جلوشه

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
میدونین چیه پام مشکل داره  یه پام هست مادرزادیه

من از آدمای معتبر شنیدم تو خارج اصلا دیدشون نسبت به معلولیت مثل ایران نیست.اون روز یه ویدیو دیدم از یه خانمی که دوتا پاهاش مصنوعی بود ولی زندگی اجتماعی موفقی داشت.شوهر وبچه و خیلی تحسینش کردم.اول باید روی خودت کاررر کنی ها.اعتماد بنفست رو ببر بالا.اینایی که دو تا پاشون سالمه شاید خیلی خوبیایی که شما داری رو نداشته باشن

دستا جمع

پاهاشون نمیشه راه رفت ولی ذهن خلاق وباهوشی دارن

دوستای دارم معلولیت شدید ولی کار گردان

نویسنده

تدوین گر

ازشون کتاب داده بیرون 

چرا خودتو می بازی 

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍

مثل اييت تو فيلم عشق سياه و سفيد پاهات اونجوريه؟

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
منظورم اینه که  از بدو تولد اینجوری بودم  این طوری درنظر بگیرین که پامو میکشم زمین😊

خب خداروشکر که میتونی راه بری عزیزم این مساله باعث محدودیت نمیشه چون خودتم به راحتی میتونی از پس کارات بر بیای

دقیقا مثلا راهی برای استفاده از اتوبوس ندارن اگه با ویلچر باشن درصورتی که تو کشور های درست درمون یه ...

اره مثلا تو خیلی جاها تو ایستگاه اتوبوس رمپ ساختن ولی گیت ورود ویلچر رد نمیشه.جاهایی هم که مناسب سازیه ظاهریه یه معلول نمیتونه رد شه مخصوصا معلولان ویلچری

پاهام کوتاه بلند نیس که قبلا کوتاهی داشت جراحی شد رفت  شد  فلجم نیس  ببینین طوری که انگار شصت پاهام کج میزارم

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم

مشكل از شما نيست مشكل از جامعه ماست كه امكانات اوليه حتي در حد استفاده از وسايل نقليه عمومي رو براي اينجور افراد فراهم نكرده، در اصل شما فقط يكم تواناييهاي فيزيكيت با بقيه فرق داره مثل مقايسه ي جوون ٢٠ ساله با ي فرد ٧٠ ساله، براي هيچكدوم نبايد محدوديت وجود داشته باشه، من خودم الان سواله برام مثلا مترو تهران ايستگاه ميرداماد يكي نتونه پله بره بايد چيكار كنه دقيقا يعني اون طراح يكذره فكر اينو نكرده 

پاهام کوتاه بلند نیس که قبلا کوتاهی داشت جراحی شد رفت  شد  فلجم نیس  ببینین طوری که ا ...

اعتماد بنفست را ببر بالا من یه دوست اشتم مشکلش شبیه تو بود شاید شدیدتر ازدواج کرده با یه پسر سالم دوتا هم بچه داره