2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساتن نخر زود لک میشه . مخمل نخر تابستونا نمیشه حتی رو بالشش خوابید گرم میکنه. ژاکارد گرونه . بهترین گزینه از نظر من ک ۳ساله دارم استفاده می کنم کتان هست که خیلی خوبه تا الان آخ نگفته البته لحافش رو سالی ۲بار میدم بیرون خشکشویی. جینگل پینگولم نیس و واقعا استفاده می کنیمش برا دکور نیس

من اسپرت دارم  نخیه ولی جنس خیلی خوب

دوساله دارم  چون حساسم به بو و کثیفی  تا الان شش یا هفت بار شستم   نه رنگش رفته نه چروک شده

روبالشتی رو هم ماهی یکبار میشورم  

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

نخي فك كنم نخ كش نشه اما جلوه چنداني نداره

ساتن جلوه داره ولي زود نخ كش ميشه بايد وقتي مهمون داري پهن كني رو تخت

من لحاف تختمو دادم از رو ژورنال دوختن عين رو تختيه.

كلا ادم تنبي ام حوصله ام نميكشه هر روز رو تختي بكشم

امضا ندارم،انگشت ميزنم  

نخی بخری بهتره واسه من از این مدل پهل تیکه هاست خیلی راضیم یدونه هم دارم ساتن ترکه و گل های برجسته داره یه حالتی تزیینیه فقط ردز جهاز تا پاتختی استفادش کردم الان تو جاش تو کمد دیواریه به نظر من اگه واسه جهازه دوتا بخر

روتختی عزیزم فقط مارک تاچ....سرچ کن تو نت مدالشو ببین کیف میکنی کیفیتشم فوق العادس من الان ۳ ساله دارم میشورمش میندازمش نه جروک میشه نه رنگش میره اینقدم مدلش قشنگه هرکی اومد روز جهاز برونم کیف کرد گفت چقد رو تختیت نازه ...سرچ کن تو نت روتختی تاچ مدلاش عالیه

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....
روتختی عزیزم فقط مارک تاچ....سرچ کن تو نت مدالشو ببین کیف میکنی کیفیتشم فوق العادس من الان ۳ ساله دا ...

عزیزم عکسهای توی نت خیلی نازه،ولی اونی که میندازی روی تخت چه جنسی باشه که هم نما داشته باشه و هم جنس خوب؟؟