2777
2789
عنوان

سیرترشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 21 پست
سیر ارزونه امسال .من بهار .سیرتازه گرفتم با دمش کیلو 2 الانم گرفتم خشک کیلو 1800.کلی سرخ کردم .ترش ...

سرخ میکنین فریزمیکنین

من تازه عروسم و هیچی بلدنیسم😔😔😔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سرخ میکنین فریزمیکنین من تازه عروسم و هیچی بلدنیسم😔😔😔

اره سرخ کردم.خلالی ریز .با یکم.نمک و زرد.چوبه اخرش زدم و .سرد شد تو .این.زیپی ها ریختم . .چندکیلو گرفتی اگر زیاده ..یکمشم پر پر کن پخش کن رو یه پارچه بریز رو بخاری رو شعله کم .نصف روز خشک میشه بعد اسیاب کن .بریز تو شیشه دردار . 

خدایا محتاج عشق و آرامشم
سیر ارزونه امسال .من بهار .سیرتازه گرفتم با دمش کیلو 2 الانم گرفتم خشک کیلو 1800.کلی سرخ کردم .ترش ...

سرخ برا تو چی غذاهایی کردی؟؟؟

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
چطوری؟

اینجا یاد گرفتم😊با سرکه و‌نمک روشون میریزم دیگه😀😀

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
2827
2791
2779
2792