2821
2789
عنوان

سیرترشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 21 پست
سیر ارزونه امسال .من بهار .سیرتازه گرفتم با دمش کیلو 2 الانم گرفتم خشک کیلو 1800.کلی سرخ کردم .ترش ...

سرخ میکنین فریزمیکنین

من تازه عروسم و هیچی بلدنیسم😔😔😔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سرخ میکنین فریزمیکنین من تازه عروسم و هیچی بلدنیسم😔😔😔

اره سرخ کردم.خلالی ریز .با یکم.نمک و زرد.چوبه اخرش زدم و .سرد شد تو .این.زیپی ها ریختم . .چندکیلو گرفتی اگر زیاده ..یکمشم پر پر کن پخش کن رو یه پارچه بریز رو بخاری رو شعله کم .نصف روز خشک میشه بعد اسیاب کن .بریز تو شیشه دردار . 

خدایا محتاج عشق و آرامشم
سیر ارزونه امسال .من بهار .سیرتازه گرفتم با دمش کیلو 2 الانم گرفتم خشک کیلو 1800.کلی سرخ کردم .ترش ...

سرخ برا تو چی غذاهایی کردی؟؟؟

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
چطوری؟

اینجا یاد گرفتم😊با سرکه و‌نمک روشون میریزم دیگه😀😀

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
2824
2823
2791
2779
2792