2821
2789
عنوان

سیرترشی

1246 بازدید | 21 پست

سلام خانوماکیاسیرترشی گرفتین؟تونت روشهایه مختلفی داره ازیه طرفم چون اولین بارمه نمیخام ضایع شم لطفاهرکسی اطلاعاتی داره اینجابگه که همگی استفاده کنیم

هم میتونی با سیر خشک درست کنی هم سیر تازه

من تو بهار باسیر تازه درست میکنم دولایه از پوست سیر حدا میکنم طوری ک بوته سالم بمونه حبه حبه تسه پر میکنم تو دبه و سرکه میریزم تاروشو بکشه ی کوچلو خیلی کمم نمک دو سه روز بعد چک میکنم سرکه ش کم نشده باشه 

اگه بخای زودتر بره ی کم شیر انگورم بریز

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم سیرامو‌ تمیز کردم میخام بریزم.☺☺

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
اگه شدحتمابرام بپرسین ممنون میشم

منم ریختم فقط سرکه خالی و نمک. ریختم روش .یسری قپه ای یسری دون.کرده با پوست ولی یسری دون.کرده بی پوست دوتا خرماهم.گذاشتم.زیرزیرشون

خدایا محتاج عشق و آرامشم
منم ریختم فقط سرکه خالی و نمک. ریختم روش .یسری قپه ای یسری دون.کرده با پوست ولی یسری دون.کرده بی پوس ...

ممنون خانومی سرکه فرقی نداره سفیدباشه یاقرمز؟

2824
2823
2791
2779
2792