2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

4 هفته آخر چ اشتباهی 

حالا ک آقا هستی بگم اینو بهت هیچوقت بااین حرفا دل خانمتو نشکن همین دختر دنیا بیاد ی تارموشو بادنیا عوض نمیکنی 

شما تععین کننده جنسیتی نه خانمت ایشون هم سختی بارداری تحمل کنه هم حرفای بقیه رو به دوش بکشه 

نکنید این کارارو 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

چه فرقی داره چیه همینکه خدا این نعمت رو به شما داده برو شکر کن دختر یا پسر هر دو برکت زندگین نشانه لطف خدا به بنده هست و اگه خدا اینقدر دوستت داره نعمت پدر شدن بهت داده باید نماز شکر بخونی اما در مورد سونو ماه اخر امکان اشتباه صفره حتی با سونوی معمولی هم مشخصه دختره یا پسر .

سلام من اینجا   سوال گذاشتم برای جواب  نه غلط املایی گرفتن ازم آسمان به زمین رسیده معادله فیثا غوری به هم خورده به نظر میاد فقط دنبال عیب جویی و تحقیر بقیه تو زندگیت از دیگران هستی و سرخورده#  خوش باشید    ( من بگو که میخواستم از تجربه کیا استفاده کنم بلا نسبت بقیه) 

[QUOTE=75628150]دوست داری سلام من پسر دوست داشتم به نظر شما گناه انسانها از یک  چیزی خوششان میا ...

نه چرا گناه باشه ، احتمالا تازه متوجه شدید ، منم به دلایلی پسر دوست داشتم و بچه ام گلدن بی بی هست اما دختر شد اولش شوکه بودم ، هنوزم که هنوزه هرکی منو میبینه میگه شک نکن پسر داری همه علایم پسره و جنسیت دختره تو سونو ، ولی کم کم با جنسیت دختر کنار اومدم الان دیگه منو باباش دیگه نمیتونیم تصور کنیم پسره ، دخترم خیلی شادی داده بهمون انگار راسته میگن دختر نعمته....هم رابطه ام با همسرم بهتر شده هم خونه خریدیم هم شوهرم داره اون مرد رویایی من میشه ، و اینا همش از وقتی که دخترم وارد زندگی ما شده تو این چند مدت...

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

منم سر دخترم،وقتي سونو گفت دختره شوكه شدم.اصلا برام قابل قبول نبود،الان هفت سالشه،يك تار مويش رو با دنيا عوض نميكنم،اينقده زبون ميزنه و خودش تو دل باباش جا ميكنه كه زندگيم صدبرابر گرمتر شده

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
نه چرا گناه باشه ، احتمالا تازه متوجه شدید ، منم به دلایلی پسر دوست داشتم و بچه ام گلدن بی بی هست ام ...

گلدن بی بی چیه 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

[QUOTE=75628150]دوست داری سلام من پسر دوست داشتم به نظر شما گناه انسانها از یک  چیزی خوششان میا ...

فیثاغورث خخخخ

اقایی من تو حکمت خدا موندم یکی پسر میخواد یکی دختر اما بدون ژن خودتونه اون زن فقط نگهدارنده اون بچس 

من خوشحالم چون خدا همیشه هوای منو داره