بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سوادت اگه درست بود سونو رو سونا و داپلر و دالپر نمینوشتی.اینارو گفتم بدونی تعیین جنسیت با خوده مرده حتما چون بیسوادی نمیدونی.کمتر اذیت کن اون زنه بیچارتو
چه فرقی داره چیه همینکه خدا این نعمت رو به شما داده برو شکر کن دختر یا پسر هر دو برکت زندگین نشانه لطف خدا به بنده هست و اگه خدا اینقدر دوستت داره نعمت پدر شدن بهت داده باید نماز شکر بخونی اما در مورد سونو ماه اخر امکان اشتباه صفره حتی با سونوی معمولی هم مشخصه دختره یا پسر .
سلام من اینجا سوال گذاشتم برای جواب نه غلط املایی گرفتن ازم آسمان به زمین رسیده معادله فیثا غوری به هم خورده به نظر میاد فقط دنبال عیب جویی و تحقیر بقیه تو زندگیت از دیگران هستی و سرخورده# خوش باشید ( من بگو که میخواستم از تجربه کیا استفاده کنم بلا نسبت بقیه)
[QUOTE=75628150]دوست داری سلام من پسر دوست داشتم به نظر شما گناه انسانها از یک چیزی خوششان میا ...
نه چرا گناه باشه ، احتمالا تازه متوجه شدید ، منم به دلایلی پسر دوست داشتم و بچه ام گلدن بی بی هست اما دختر شد اولش شوکه بودم ، هنوزم که هنوزه هرکی منو میبینه میگه شک نکن پسر داری همه علایم پسره و جنسیت دختره تو سونو ، ولی کم کم با جنسیت دختر کنار اومدم الان دیگه منو باباش دیگه نمیتونیم تصور کنیم پسره ، دخترم خیلی شادی داده بهمون انگار راسته میگن دختر نعمته....هم رابطه ام با همسرم بهتر شده هم خونه خریدیم هم شوهرم داره اون مرد رویایی من میشه ، و اینا همش از وقتی که دخترم وارد زندگی ما شده تو این چند مدت...
منم سر دخترم،وقتي سونو گفت دختره شوكه شدم.اصلا برام قابل قبول نبود،الان هفت سالشه،يك تار مويش رو با دنيا عوض نميكنم،اينقده زبون ميزنه و خودش تو دل باباش جا ميكنه كه زندگيم صدبرابر گرمتر شده
يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين