2821
2789
عنوان

در مورد یخچال 🤔

159 بازدید | 9 پست

بچه ها میگم الان داشتم توی یوتیوب مدل یخچال خودمون رو نگاه میکردم، خیلی چیزاش هر چند جزئی مثل لمسی و دکمه ای بودنش یا بخشی از قفسه هاش و... با مال ما فرق میکرد

این یعنی این که یخچال ما اصل نیس؟؟ 

چون اون فیلم خارجی بود خیلی یخچالش نسبت به ما قشنگ تر و شیک تر بود انگار 

با این که همون مدله

ربط داره آیا؟؟؟🤔 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مطمئنی مدلش دقیقا همون بود مثلا ۹۲۷ سامسونگ با ۹۲۵ فرق داره که کمتر کسی متوجه میشه

آها پس یه سری تفاوت های جزئی تو مدلشون هست؟؟ من اینو نمی دونستم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

کره ای اصل با چین وتایوان و اینها فرق داره. بدلها بیکیفیت هستن  مدل یخچالت چیه؟

ال جی مدلTF34WB

سایده؟؟ منم ۶ماهه ساید آل جی خریدم به شرط اصل کره ای  دیگه نمیدونم راست گفت یا نه ولی ظاهر شی ...

نه عزیزم از این مدل فریزر بالا و پایین یخچاله

اصلا نمی دونم اصل کره هست یا نه؟؟ ما از نمایندگیش گرفتیم که ولی بازم... 

نه عزیزم از این مدل فریزر بالا و پایین یخچاله اصلا نمی دونم اصل کره هست یا نه؟؟ ما از نمایندگیش گرف ...

اگه با ضمانت نامه گلدیرانه. ایرانیه توی سیرجان مونتاژ میشه 

ولی چیز عالیه مبارکت باشه 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂
اگه با ضمانت نامه گلدیرانه. ایرانیه توی سیرجان مونتاژ میشه  ولی چیز عالیه مبارکت باشه

آره ضمانت نامه اش گلدیرانه.مرسی عزیزم ✌️💕