سلام.برای بار دوم میخوام لازانیا درست کنم.اما دفعه قبل چندتا غلط داشتم.لطفا راهنمایی کنید چکار کنم کش دار بشه؟خشک نباشه؟و اینکه موادش بیرون نریزه؟دمای فر چقدرباشه و چند دقیقه؟چند لایه باشه بهتر هست؟فقط روی ظرف پیرکس رو باید با فویل بپوشونم؟
نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
من تو پیرکس درست میکنم و سس بشامل میریزم رو ورقه ها.آخرشم فویل میکشم روش و چند تا سوراخ ایجاد میکنم.اینجوری اصلا خشک نمیشه.فقط بعد اینکه پخت فویل رو در میارم و روشو گریل میکنم که طلایی شه
جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من یه بار لقمه ای و ساده درست کردم از لقمه ای خیلی خوشم اومد تو نت بزنی بیاره احتمالا شبیه گل شده بودن راحت میشد خوردشون به جا لایه لایه گذاشتن هرلایه رو تنهایی لوله کرده بودم چیده بودم تو تابه ام
خواهرم تو پیرکس درست میکنه بین هر لایه پنیر پیتزا بریز که بهم بچسبه و کش دار باشه لایه ها رو منظم رو هم بچین که شکلش منظم در بیاد روشم پنیر پیتزا فراوون بریز رو در ظرفتم فویل بکش تا پخت یکم صبر کن تا یکم یخ بشه چون داغ داغ میپاشه از هم
سس بشامل طرز تهیه اش رو میشه لطف کنید بگید؟و اینکه قبل از اینکه تو فربزارید روی هر لایه میریزید؟
۳ ق آرد سفید رو تفت بده تا خامیش گرفته شه بعد ۵۰ گرم کره و ۳ لیوان شیر رو کم کم اضافه کن و هم بزن تا به غلظت برسه.فقط شیر رو تو چند مرحله اضافه کن که گوله نشه
جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.