2777
2789
عنوان

دلداریم بدین

127 بازدید | 17 پست

سلام خانما من قبلا خیلی به خودم میرسیدم لباس خوب و لوازم ارایش مارک برا همین همیشه  صورتم خوب بود اما بعد اوضاع مالی شوهرم بهم ریخت و حسرت یه ست لباس زیر و یه کرم خوب به دلم موند سالها تو این وضعیت بودم تا الان خودم میرم سر کار و تونستم یکم به تیپم برسم امروز رفتم یه ماسک طلا دو تا مداد و یه ریمل خریدم شد 100 یکم خرید خونه شد 50 و قسط دادم 200 الان پشیمونم میگم کاش لوازم ارایش نمیخریدم چرا 100 دادم به اونا اما باز میگم هر چند ماهی یه باره باید لوازم خوب استفاده کنم نه هر چیز اشغالی میگم برا خودم خرج کردم اما ته دلم میگم همون 100 کلی چیز برا خونه میشد نمیدونم از خودم بدم میاد چرا نمیتونم بعد سالها  برا خودم خرج کنم اینم بگم شوهرم پول نمیده بهم برا همین رفتم سر کار تا بتونم مثل قبل به خودم برسم حالا کار بدی کردم خرج کردم آیا

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

دلداری نمیخواد اینو بدون خودت مهمتر از همه چیز حتی خونتی اون خونه تو قشنگ باشی قشنگه حقته که به خودت برسی چیزیم نخریدی که اخه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا صدتومن خوبه دیگه زیادم نیست که توروخدا ونجوری نگو خب از صبح تا شب کار میکنیم برا خودمون نباید ح ...

منم همینه حرفم تا الان کار نمیکردم نمیخریدم یعنی نداشتم که بخرم این دفعه خریدم قبلا که همیشه مارک استفاده میکردم ارایشم خیلی خوب و تمییز بود اما از وقتی که هر اشغال ارزونیو خریدم ارایشم زشت بود

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
دلداری نمیخواد اینو بدون خودت مهمتر از همه چیز حتی خونتی اون خونه تو قشنگ باشی قشنگه حقته که به خودت ...

انقدر چند ساله نخریدم و انقدر مسائل مالی هست که فک میکنم خطا کردم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
انقدر چند ساله نخریدم و انقدر مسائل مالی هست که فک میکنم خطا کردم 

درکت میکنم مثل منی تقریبا ولی اول فکر خودت باش هیچکس واس آدم دلش نمیسوزه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
والا نمیخام نخریدن عادتم بشه

اصلا اینکاررو نکن من کنار لوازم آرایشی خوب هر ماه اصلاح با اب میونم و پاکسازی یه کم وجدانم درد میگیره ولی خب زنی که خرج داره ارج داره

عزیزم منم با وجود بی پولی ولی با پول خودم گاهی وقتا لوازم آرایش و ست و... میخرم ما زنیم دلمون به همی ...

واقعا کار خوبی میکنی نباید خودمونو و شوهرامونو رها کنیم همین چیزا به ما اعتماد به نفس میده 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
اصلا اینکاررو نکن من کنار لوازم آرایشی خوب هر ماه اصلاح با اب میونم و پاکسازی یه کم وجدانم درد میگیر ...

تو از شوهرت میگیری اما من خودم کار میکنم مثل چی ظهر میام خونه تا خود شب کارارو انجام میدم خسته میشم جون ندارم حق ندارم ماهی 100 برا خودم خرج کنم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
تو از شوهرت میگیری اما من خودم کار میکنم مثل چی ظهر میام خونه تا خود شب کارارو انجام میدم خسته میشم ...

عزیزم چرا نمیگیری؟ به زور هم شده بگیر ماهانه

عزیزم چرا نمیگیری؟ به زور هم شده بگیر ماهانه

پول میده بهم اما خرج خونه و بچه واقعا نمیزاره برا خودم خرج کنم کمم میارم مجبورا رفتم سر کار تا بتونم خرج خودمو بدم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔