2777
2789
به به... پوستش رو جدا میکنی شما؟

نه نه اصلا پوستش رو جدا نكن چون داخل پوست بخار پز ميشه و گوشتش نرم و آبدار ميشه. موقع خوردن پوست رو جدا كن 

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
نه نه اصلا پوستش رو جدا نكن چون داخل پوست بخار پز ميشه و گوشتش نرم و آبدار ميشه. موقع خوردن پوست رو ...

ممنونم... نمیشه ب جای سینی روی سیخ گردونش بزارم؟

خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد داخلش چیزی نمیریزی؟ بعد میگی مرغ رو میزاری پایین ولی دمای بالا رو روشن میکنی؟ممنونم از راهنماییت

داخلش و یه مقدار از اون پیاز خلال شده فقط میریزم کمی زعفران یا زرد چوبه میزنم که رنگش خوش رنگ باشه مرغ و میذارم طبقه پایین و بالا و پایین و با هم روشن میکنم دیگه خوب زیر و روش میپزه 

ممنونم... نمیشه ب جای سینی روی سیخ گردونش بزارم؟

چرا ميشه فقط بايد بدوزيش كه محتوياتش بيرون نريزه. حتما زيرش سيني بذار كه فر كثيف نشه

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز