2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبلش حدود ٤٠ ديقه ابپز ميكنم بعد ميزارم تو فر اگر ابپز نكنم دورش كامل فويل ميپيچم كه اب بندازه و مغزپخت بشه 

يه روز قبلم توي مواد مخصوص جوجه (( همه بلدن)) ميخوابونم

این نیز بگذرد

من مرغ و خوب پاک میکنم ..بعد از این پلاستیک نسوز ها هست که تنورک بهش میگن .مرغ و میذارم تو پلاستیک پیاز خلالی کمی زعفران و زرد چوبه و اب لیموی تازه یا کمی اب غوره نمک کمی روغن زیتون یا مایع میریزم تو پلاستیک و سرش و تند میبندم و میذارم تو فر ..پایین و بالای فر و روشن میکنم تا ۲ ساعت بعد پلاستیک و جدا میکنم و کمی تو فر نگه میدارم ..هر کی خورده خوشش اومده خیلی 

شکمشو پر کن درشو بدوز. پوستشم زعفرونی کن. پاهاشم ببند به هم. بزنش به جوجه گردون بزار تو توسر یا فر. یک ساعت با گریل پایین بپزه نیم ساعت اخر گریل بالا رو هم روشن کن

دخترم و باباش دنیای منن😍😍😍
قبلش هم میپزی که نرم بشه؟داخلش چی میریزی؟ممنونم از جوابت

نه.داخل شکمش میشه فلفل دلمه و پیاز و هویج ریخت.میشه ترخون ریخت.ترخون بوی خوبی بهش میده.قبلشم میتونی تو نمک و زعفرون بغلتونی.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
من مرغ و خوب پاک میکنم ..بعد از این پلاستیک نسوز ها هست که تنورک بهش میگن .مرغ و میذارم تو پلاستیک پ ...

به به... پوستش رو جدا میکنی شما؟

خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.
عزیزم این مدل که من درست میکنم خیلی خوب هم میپزه هم برشته میشه هم طعمش خیلی خوبه قبلش هم اصلا خوابون ...

ممنون عزیزم.. این روش فکر کنم برای رون تک هم خوب باشه. 

خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.

مرغ كوچيك يك كيلو و يك كيلو نيم بخر بشور بذار خشك بشه. روي پوستش و داخل شكمش مخلوط روغن و نمك و زردچوبه كامل بزن بذار يك ساعت بمونه. 

داخل شكمش پياز رو تفت بده فلفل بزن پودر گردو و رب انار و سبزي معطر و نمك و آلو و ...

شكم مرغ رو پر كن و داخل ظرف بذار و بفرست توي فري كه از قبل داغ كردي. يك ساعت تا يك ساعت و نيم طول ميكشه بپزه

لازم هم نيست از قبل بپزيش

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
بله من جدا میکنم ..چون پوستش ضرر داره خیلی من که چند ساله اینجوری درست میکنم طرفدارم هم خیلی داره&nb ...

بعد داخلش چیزی نمیریزی؟ بعد میگی مرغ رو میزاری پایین ولی دمای بالا رو روشن میکنی؟ممنونم از راهنماییت

خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792