2821
2789
عنوان

شیشه شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 27 پست

پسر من حساس بود زود اسهال میشدتا اینکه دکترش گف این کارو کنم...

پنج تا شیشه داشت. با هر کدوم شیر میدادم میشستم میذاشتم کنار. شب همه رو تو یه قابلمه میجوشوندم

جنس شیشه شم پیرکس بود که در اثر جوشوندن خراب نشه. پستونکشو هرماه عوض میکردم

اگه بچه مریض نمیشه لزومی نداره این همه حساس باشین.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسر من حساس بود زود اسهال میشدتا اینکه دکترش گف این کارو کنم... پنج تا شیشه داشت. با هر کدوم شیر می ...

بچه منم که شیرخشک میخوره سه تا شیشه داره

روزی سه بار هم میندازم تو آب جوش

یعنی روزی یه بار کافیه؟

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
عزیزم اشتباه میکنی نیازی نیس این قدر زیاد که چون شیشه ها یه حالت پلاستیکی دارن بعد تو اب جوش تازه م ...

عه 

پس دیگه زیاد تو آب جوش نندازم

زیاده یعنی همش بنظرم میاد میکروب میگیره😣 با فرچه و مایع هم که روزی چندبااار میشورم

خوب بسه .... فرچه و اسکاچ جدا داره .... ی شیر خشکه ک همون شب ک خورد میرم ۱ ثانیه فقط پر آبش میکنم نخشکه بهش بعد صبح میشورم راستش منم اینجور بودم ولی در مورد بدنش بعد هر بار‌ پی پی یا حتی جیش تو مای بیبی باید میشستمش‌ ب دستمال مرطوب اعتماد نداشتم ولی بابا چقدر مگه ادم توان داره ...بیخیال 

خوب بسه .... فرچه و اسکاچ جدا داره .... ی شیر خشکه ک همون شب ک خورد میرم ۱ ثانیه فقط پر آبش میکنم نخ ...

اره فرچه جدا داره و حتی بعد از آب خوردنش هم با فرچه و مایع میشورم

منم حتی بعد جیش کردن میشورم دو  تا بچمو

دستام داغون شدن بخدا😣😣

اره فرچه جدا داره و حتی بعد از آب خوردنش هم با فرچه و مایع میشورم منم حتی بعد جیش کردن میشورم دو &n ...

بچه ها قبل این همه شستشو ب مامانشون احتیاج دارن و قبل بچه ها همسرت بهت نیاز داره ...پس لطف کن و ب خودت اهمیت بده 😡

بچه ها قبل این همه شستشو ب مامانشون احتیاج دارن و قبل بچه ها همسرت بهت نیاز داره ...پس لطف کن و ب خو ...

درست میگی عزیزم

ممنونم ازت

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز