2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 119 پست
حالا که تا الان بیدار موندیم و حتی یادمون رفت به گلدونمون آب بدیم(یه گلدون گل گرفتم که زندگی و رشد رو ازش یاد بگیرم و روحیه بگیرم اونم سریع خشک شد ههه ولی من از رو نمیرم و هنوز بهش آب میدم)یه دوتا جمله قصار توپ بهمون بگو بریم شان آی جون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مریم جان مبارکه.خوب خریدی 38 من تازگیا قیمتش رو دیدم 49 بود. 3 سال پیش یه دو هفته بعد از فوت مادرم تولدم بود همسرم هم جوگیر و احساساتی شده بود استثنا کادو تولد داد بهم این جا کاردی رو.هههه...
///اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم/// خدای کریم! برای دو فرشته ی پاکی که بهم عطا کردی ممنونم.
مریم دخترم 2 ساله بود دستش با کاغذ دفتر نقاشی برید گریه کرد رفتم چسب آوردو بهش گفتم چه جالب میدونستی خون قرمزه گفت مامان ولی این خونه منه گفتم آره ولی تا حالا ندیده بودیش گفت چیکارش کنیم گفتم بیا با انگشتات یه گل رز بکشیممممممم همش دستشو فشار میداد خون بیاد تا پره های گل رو تکمیل کنهههه...... بعد هم گفت سوخت ولی ببین نقاشیمو مامان......
من شهامتو از دخترم یاد میگیرم مثلا دیروز دیدم رو انگشتش بدجور تاول زده کلی هول کردم جالبه اصلا نفهمیده کی و کجا اینجوری شده؟منو بغل کرده بوسیده و میگه نترس مامانی دست تو نیست که اینجوری میکنی دست منه ایراد نداره.منم خجالت کشیدم و گفتم مواظب باش نترکه ها چون خیلی میسوزه گفت ای بابا مگه بادکنکه که بترکه.ههههه.امروزم که از حموم دراومدیم گفت مامان ببین اون چیز(تاول منظورش بود)ترکیده ولی اصلا هم نسوخته چرا الکی ترسیده بودی دیشب
هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت آرامش خودتون و شوهرتون رو فدااااااای هییییییچ کس و هیچ چیز نکنید ............ به خدا نمیذارن شان ای.هرچند به قول همسرم ما نمیخوایم که نمیذارن مرسی دوستم شب خوش