2777
2789
عنوان

بی بی چک😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 95 پست
چقدم پرررررنگ و خوووشگل این لحظه رو برای همگی ارزو میکنم .. مبااااارکه  خیلی هم مباااارک

ممنونمممم خیییییییییییییییییییلی ممنونمممم 😍😍😍از خوشحالی میخوام بال درارم😂❤️

سلام نی نی، حال عجیبی دارم  یه حال خیلی خوب، یه حستازه   انگاری روبه‌روی مناز امروز  در یه دنیایخیالی بازه  دنیایی که با اون به همرسیدیم  بدون تــــویه لحظه اون‌جا نیستم   تو اومدی پا تو دلم گذاشتی  ،من دیگ تنها نیستم...
ان شالله ميشي عزيزم

ممنون عزیزم 😚

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقع اقدام پریودام نامنظم شده بود امروز سی و چهار روز شد پریودم😍😍😍بی بی گذاشتم ثانیه نکشید&n ...

وای خدا چقد خوبه این لحظه من هم گریه میکردم هم میخندیدم

الان داره گریه میگیره تو میگی من دلم ی جوری میشه انگار بی بی چک خودمه😃😍😍😍

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 
وای خدا چقد خوبه این لحظه من هم گریه میکردم هم میخندیدم الان داره گریه میگیره تو میگی من دلم ی جوری ...

ای جانم دعا کن ازمایش بتا میخوام بدم 😍❤️

سلام نی نی، حال عجیبی دارم  یه حال خیلی خوب، یه حستازه   انگاری روبه‌روی مناز امروز  در یه دنیایخیالی بازه  دنیایی که با اون به همرسیدیم  بدون تــــویه لحظه اون‌جا نیستم   تو اومدی پا تو دلم گذاشتی  ،من دیگ تنها نیستم...
ای جانم دعا کن ازمایش بتا میخوام بدم 😍❤️

چشم گلم 

انشالله همه به اون چیزی که میخوان برسن برا توام دعا میکنم حتما حتما ی نی نی سالم به دنیا بیاری 😘😘😘

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 

من دقیقا ۱۰ شهریور امسال عروسیم بود 

۲۴ شهریور اولین رابطه 

دقیقا ۴ مهر فهمیدم حامله م سری حامله شدم ولی نشد 

حالام دکتر میگه ۶ ماه صب کن ولی نمیخوام تا دو سال دیگه بچه بیارم

صب رفت سر کار منم پشت بندش رفتم تست رو زدم اخه همش منفی بهش زنگ زدم گف برو استراحت کن تا من بیام بری ...

از عروسیت چند وقت میگذره

سلام مامان خانوم عزیز بهت تبریک میگم انشالهه بسلامتی و دل خوشی ♥♥فدات شم برا مام دعا کن 

وااااای مرسی...خدا بت ی نی نی سالم و صالح بده ک باعث بانی این کار خیر شدی....انشاالله خبر مامان شدنت رو این ماه بذاری منم کلی ذوق کنم😍😍😍😍😍😍😍❤️

از عروسیت چند وقت میگذره

خانواده شوهرم رسم دارن از شب اول بذارن بچه دار شن خلاصه ما گذاشتیم اما نشد یک سال و دو ماه عزیزم😁

وااااای مرسی...خدا بت ی نی نی سالم و صالح بده ک باعث بانی این کار خیر شدی....انشاالله خبر مامان ...

فدات 😍😍انشالله.. انشالله همه منتظرا دامنشون سبز بشه

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥
خانواده شوهرم رسم دارن از شب اول بذارن بچه دار شن خلاصه ما گذاشتیم اما نشد یک سال و دو ماه عزیز ...

وااای مبارکهههه عزیزم

خدایا شکرت

بچه های چله دارن حاجت روا میشن🌼😘🌺💋

👼🏻 رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین 👼🏻
وااای مبارکهههه عزیزم خدایا شکرت بچه های چله دارن حاجت روا میشن🌼😘🌺💋

ممنون گلم...من ک هدیه ام رو گرفتم انشاالله بقیه دوستان هم دامنشون سبز بشه ب حق این شب عزیز😍😍😍